Secretul fursecurilor ca la patiserie. Ce trebuie să faci cu aluatul înainte de coacere, neapărat!

Secretul fursecurilor ca la patiserie. Ce trebuie să faci cu aluatul înainte de coacere, neapărat!
Cum să faci fursecuri ca la patiserie? Care e secretul lor?

Multe dintre prăjiturile de la patiserie sunt făcute după anumite rețete. Indiferent cât ai încerca să le reproduci acasă, de cele mai multe ori nu vei avea la final același produs. Gospodinele cu siguranță se vor bucura să știe că a fost dezvăluit secretul unor fursecuri speciale pe care micuții le adoră. Dacă vrei să le faci o surpriză celor dragi, ai mai jos trucul de care aveai nevoie. Ce trebuie să faci deosebit cu aluatul înainte de coacere? Cu siguranță mulți bucătari de duminică nu s-au gândit la acest detaliu.

Truc pentru fursecuri ca la patiserie: ce trebuie să faci cu aluatul înainte de coacere?

Cu siguranță cele mai multe gospodine au încercat să reproducă anumite produse de la patiserie la ele acasă. Multe din secretele și cantitățile folosite de specialiști au rămas însă secrete, motiv pentru care de cele mai multe ori prăjiturile nu ies la fel ca cele cumpărate.

Dacă vrei să le faci o surpriză celor dragi în weekend, ai mai jos trucul pe care trebuie să îl folosești ca fursecurile tale să iasă perfect. Află că este necesar să bagi aluatul la frigider înainte de a-l modela și băga mai apoi la cuptor în formele dorite.

Coca trebuie să stea la rece între 30 de minute și 2 ore, astfel textura lui va fi una fină, iar gustul acestuia va fi unul mai accentuat după ce se odihnește la rece. Biluțele de aluat pentru fursecuri se întind ulterior în tavă și după ce sunt puse la cald vor fi compacte, fragede și vor avea o formă perfectă.

Cum trebuie să procedezi?

Un alt secret pentru orice prăjitură este să folosești ingrediente de calitate. Un unt bun și gras aduce aromă și intensitate rețetei tale. Te vei declara mulțumit și a doua zi de aluatul făcut pentru că el va continua să fie fraged și ușor de consumat.

Dacă vrei un plus de gust și textură, după ce pui crema între două fursecuri alătură nuci sau migdale pisate. De asemenea, pentru o imagine mai bună a desertului este necesar să îl ornezi cu ciocolată.

Poți să folosești o pungă simplă și transparentă pe care să o tai la un colț pentru a desena fâșii pe suprafața fursecului sau poți să le bagi cu totul în ciocolată topită. În modul acesta o să reușești să le oferi prietenilor o gustare delicioasă pe care nu o vor uita prea repede.