Secretul frumuseții moldovencelor s-a aflat. Cum țin ele ridurile la distanță

Secretul frumuseții moldovencelor s-a aflat. Cum țin ele ridurile la distanță
Secretul frumuseții moldovencelor s-a aflat.

S-a aflat secretul frumuseții moldovencelor. Iată cum își țin ele ridurile la distanță! Se știe că moldovencele sunt în top trei în clasamentul mondial al frumuseții, iar bărbații cred despre ele că sunt feminine, drăgăstoase și capabile să manifeste grijă față ce cei apropiați. Altfel spus, moldovencele sunt frumoase și la exterior, și la interior, iar secretul lor s-a aflat acum!

Secretul frumuseții moldovencelor s-a aflat

Dacă credeai că produsele cosmetice scumpe sunt secretul pentru care arată mereu ca scoase din cutie, ei bine, te înșeli. Se pare că machiajul le ia doar 10 minute unora, ci secretul pentru un ten hidratat este masajul facial cu nucă de cocos, seara, înainte de culcare.

Un alt secret al frumuseții moldovencelor este însă și o alimentație corectă. Fără diete stricte, carne de pasăre, legume la grătar, pâine și multă mișcare pentru a arde surplusul de calorii. Cum moldovencele sunt mereu în diverse topuri de frumusețe, este bine de știut ce secrete au pentru a se menține mereu în formă.

Secrete de frumusețe, de prin lume adunate

Însă nu doar moldovencele sunt renumite pentru frumusețea lor. Frumusețea este importantă peste tot în lume și fiecare popor are accepțiunea sa despre ceea ce înseamnă ea. Spre exemplu, femeile mexicane folosesc lingurițele pe post de bigudiuri pentru gene. Se ține lingura orizontal, astfel încât partea curbată să fie în afară, iar marginea să atingă rădăcinile liniei genelor superioare. Cu degetul mare, se apasă ușor genele în sus.

În China, multe femei obișnuiesc să își curețe tenul cu apă și orez, pentru că orezul are antioxidanți și ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a tenului. Se cumpără orez și se pune în apă vreme de 20 de minute. Se strecoară apoi și se aplică pe față cu ajutorul unui prosop pe care îl ții pe față pentru zece minute. Tratamentul se face o dată pe săptămână.

În Africa, femeile folosesc untul de shea pentru a avea pielea mai catifelată. Cu acest unt de shea, ele își mai hidratează părul, aplicând un strat mai gros ca masca de păr sau într-un strat mai subțire ca balsamul. Poți găsi și tu untul de shea prin magazine, dacă vrei să îl folosești.

În Italia, femeile se confruntă adesea cu probleme de uscare excesivă a părului si deteriorarea acestuia. Se aplică pe păr o mască făcută din două albușuri de ouă, care se bat spumă și se aplică pe lungimea firului de păr, când încă este umed. Se lasă la acționat 10 minute, după care se spală cu șampon și se clătește cu apă.