Secretul emisiunii Next Star sezonul 10, divulgat de Ștefan Bănică Jr. Ce au făcut producătorii, în plină pandemie

Secretul emisiunii Next Star sezonul 10, divulgat de Ștefan Bănică Jr. Ce au făcut producătorii, în plină pandemie
Stefan Banica Jr., dezvaluir despre Next Star, sezonul 10

Sezonul cu numărul 10 al emisiunii Next Star va debuta mâine, de la ora 20:00, la Antena 1, iar din juriu fac parte Ștefan Bănică Jr., Loredana Groza și Dorian Popa.

Secretul emisiunii Next Star sezonul 10, divulgat de Ștefan Bănică Jr

Ștefan Bănică Jr. și Loredana Groza au venit azi în platoul Observatorului pentru a vorbi despre surprizele acestui sezon inedit de talente. De altfel, cei doi jurați nu s-au mai văzut de o lună, de când s-au încheiat filmările acestei emisiuni.

Despre calitatea lor de jurați ai acestei emisiuni a vorbit Ștefan Bănică Jr., spunând că talentele copiilor care au venit la această emisiune sunt tot mai diverse, iar emisiunea a fost filmată în două părți, prima parte filmându-se anul trecut, iar cea de-a doua parte, anul acesta.

”Avem si comici, avem si roast-uri. Eu am fost acolo ca un spectator, cu un cuvant de spus, dar in fata copiilor trebuie doar sa te uiti sa te imbogatesti cu puritatea lor, ei nu mint, nu au masti, oamenii trebuie sa fie interesati sa se uite. Acest Next Star s-a filmat intr-un an de zile in 2 parti, din cauza pandemiei. Incepnd de maine e filmat acum un an, iar cealaltata jumatate de emsiunii am terminat o acum o luna”, a spus, Ștefan Bănică Jr, iar ideea a fost continuată de Loredana.
”Vreau sa va ganditi ca acesti copii au evoluat intr-un an de zile, li s-a schimbat vocea”, a spus Loredana.

”Copiii cresc foarte repede si asa o sa vedeti diferenta, între cum erau anul trecut. Unii sunt care fac performanta de mici, altii canta, altii apar care nu au nicio legatura cu numarul in sine, spectacolul este ad-hoc”, a mai dezvăluit Ștefan Bănică Jr.

”Nu există un conflict între noi și Dorian”

Întrebat care a fost prima lui apariție pe scenă și cum a fost momentul, juratul și-a amintit.

”Mama mea lucra pe vremuri, era ziarista la Agerpres. Aveam vreo 6 ani, si era o serbare unde angajatii isi aduceau copiii. Eu trebuia sa spun o poezie. Imi amintesc că stateam asa drept, incordat, cu ochii beliti, iar dupa ce am spus poezia am lesinat un pic”, și-a amintit Ștefan Bănică Jr.

Cât despre Loredana, aceasta a mărturisit că era înscrisă la diverse concursuri de talente ale școlii.

”Se faceau concursuri intre clase, eu eram si la recitat, si la cantat, si la teatru, am avut o poezie pe care am recitat-o toata copilaria, denumita Sotron după sotron. Acea poezie a fost debutul meu in actorie, iarta-ma, Stefane„, a spus Loredana, care a ținut să amintească și momentul în care l-a întâlnit pentru prima dată pe Ștefan Bănică Jr.

”Prima mea intalnire cu Stefan a fost la Buftea, eu eram la liceu, iar Stefan era la teatru. Cand l-am vazut pe Stefan, eu din Onesti venita, eram asa…. Am dat o proba la Zizi Bostan si apoi am fost la Gradinita sa serbam intalnirea”, și-a amintit Loredana Groza.

Întrebat și dacă există un conflict între generații la masa juriului, dat fiind faptul că Dorian Popa, colegul lor, este mai mic ca vârstă decât cei doi, Ștefan a zis:

”Dorian Popa este la obiect, putin dur, dar este o mare diferenta intre a juriza X Factor si acest concurs, aici este vorba de a-i da copilului o directie. Ma uitam, sunt fetite cantarete, care vazand-o pe Loredana in juriu si ele au vrut sa fie așa. Ma bucur ca inca sunt modele, dar exista si generatii tinere, care vad in cei tineri un model.

Nu exista un conflict intre noi si Dorian si cred ca i-am spus ca meseriile în care se face performanta nu se fac pe Instagram. Daca vrei sa fii un doctor foarte bun, nu o faci pe Instagram, nu poti sa te promovezi daca nu ai o baza”, a afirmat Ștefan Bănică Jr., completat apoi de Loredana.

El (n.red. Dorian Popa) este cu antenele deschise si vrea sa se dezvolte, dar nu ii e rusine sa arate ca e vulnerabil in anumite situatii, dar apropo de jurizarea lui, a facut si cativa copii sa planga”, a mai dezvăluit artista, în cadrul Observatorului.

Urmăriți Playtech.ro și pe