Fanii lui Ștefan Bănică Jr, uimiți de cum arată Alexandru, fiul lui. Nu le-a venit să creadă ce a postat Lavinia Pîrva

Fanii lui Ștefan Bănică Jr, uimiți de cum arată Alexandru, fiul lui. Nu le-a venit să creadă ce a postat Lavinia Pîrva
Fanii lui Ștefan Bănică Jr, uimiți de cum arată Alexandru, fiul lui. Nu le-a venit să creadă ce a postat Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. Formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc, motiv pentru care nu obișnuiesc să posteze prea des fotografii cu ei doi sau cu copilul pe care îl au împreună.

Fanii lui Ștefan Bănică Jr, uimiți de cum arată Alexandru, fiul lui

Ei bine, iată că acum Lavinia Pîrva și-a surprins fanii cu o fotografie cu băiețelul său care urmează să împlinească doi anișori. Încă de când l-a născut pe Alexandru, Lavinia Pîrva s-a ferit să îl arate pe rețelele de socializare, dar iată că acum a decis să împărtășească cu urmăritorii ei câteva imagini intime.

Acum, vedeta a postat o fotografie cu băiatul ei de la spate. Așezat pe scaun în spatele mamei sale, Alexandru și-a făcut prima apariție pe Instagram. Fanii au observat imediat că micuțul are părul blond.

„Dupa un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decat celalalt! Puși pe șotii si pe impraștiat cat mai multe jucarii! Cu cat mai mare e dezordinea cu atat suntem mai fericiti😂😅😅😅”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Urmăritorii au felicitat-o pe Lavinia Pârva, în timp ce unii s-au mirat de faptul că micuțul este blond.

Lavinia Pîrva declara anul trecut că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei și este foarte fericită.

„Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită.

Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită.”, a declarat Lavinia în cadrul unui interviu recent.

Lavinia Pîrva a revenit la silueta de dinaintea sarcinii

Vedeta arată extrem de bine, chiar și după ce a născut. După ce a luat multe kilograme în timpul sarcinii, vedeta le-a topit foarte ușor, iar fața ei arată mai bine ca niciodată, după câteva intervenții estetice.

„Acum câteva luni am descoperit un tratament care are rezultate extraordinare! Ce este? Este o terapie injectabilă cu un ser minune, pe bază de acid hialuronic și aminoacizi!

Efectul este imediat, pielea se întinde pe loc și în 24 de ore fața ta va arăta foarte hidratată, ridicată, luminoasă și mult mai tânără!”, a scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.

În afară de mici intervenții la nivelul feței, Lavinia Pîrva are o operație de augmentare mamară despre ca a vorbit mereu deschis.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, spunea vedeta atunci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI