Ce a spus Andreea Marin despre relația cu Ștefan Bănică jr. Mădălin Ionescu a fost uimit să audă

Ce a spus Andreea Marin despre relația cu Ștefan Bănică jr. Mădălin Ionescu a fost uimit să audă
Andreea Marin și Ștefan Bănic Jr., cuplul aniilor 2000

Diva Andreea Marin are o viață palpitantă. Este recunoscută ca fiind una din cele mai importante vedete TV din România. Andreea se poate mândri cu realizările personale și cele profesionale. Era deja iubită și adulată de fani atunci când s-a căsătorit cu celebrul Ștefan Bănică jr. Relația lor, care a durat șapte ani, avea să devină subiect de discuții în presa vremii. Motivele divorțului aveau să fie elucidate chiar de zâna Andreea Marin.

Andreea Marin și Ștefan Bănic Jr., cuplul aniilor 2000

După o primă căsnicie de cinci ani, eșuată, Andreea Marin avea să producă surpriza anului 2006. Deja într-o relație cu celebrul Ștefan Bănică jr., Andreea Marin decide în acel an să se recăsătorească cu acesta.

Un an mai târziu avea să apară pe lume fiica celor doi, Ana Violeta. În toți cei șapte ani de căsnicie, au apărut zvonuri că relația dintre cei doi nu este una chiar fericită. Ulterior, după divorț, au început să apară tot felul de știri legate de abuzurile artistului asupra partenerei sale de viață.

Relația celor două vedete iubite de fani, a fost subiectul multor articole în presa vremii, la fel și divorțul. Mulți, fără să știe adevărul din spatele relației, ar fi acuzat-o pe Andreea Marin că ar fi acceptat această căsnicie datorită faimei artistului Ștefan Bănică jr.

Motivul acceptării căsniciei cu Ștefan Bănică jr.

Acuzată de interes, Andreea Marin a decis să vorbească despre aceste zvonuri. Invitată de Mădălin Ionescu la Metropola TV, Andreea Marin a vorbit despre adevăratele motive din spatele deciziei de a se căsători cu Ștefan Bănică jr. Fanii ar putea să fie ori surprinși plăcut, ori dezamăgiți, de răspunsul dat de zână la această întrebare.

”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu. Pentru mine asta nu avea vreo relevanță!

Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a spus vedeta a “Mădălin Ionescu Show”.

”Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ”

Cât despre motivele reale din spatele divorțului, lumea avea să afle că Ștefan Bănică jr. nu a fost chiar ușă de biserică, Andreea recunoscând că nu i-a fost ușor în această căsnicie.

”Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Aresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului.

astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, declara Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI