Secretul ei s-a aflat: Antonia are acnee. Cum arată, de fapt, când nu poartă deloc machiaj

Secretul ei s-a aflat: Antonia are acnee. Cum arată, de fapt, când nu poartă deloc machiaj
Antonia a avut virusul covid. Ce a povestit Alex Velea, simptomele celor doi

Are o familie minunată, o carieră de invidiat şi este considerată una dintre cele mai frumoase cântăreţe de pe meleagurile româneşti. De curând, Antonia a dorit să le încurajeze pe tinerele care vor să fie perfecte tot timpul şi a recunoscut: are acnee şi arată cu totul altfel când nu poartă deloc machiaj.

Cum arată Antonia fără pic de machiaj

Deşi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iubita lui Alex Velea a dorit să demonstreze că perfecţiunea de care vorbeşte toată lumea nu este una reală. Antonia a recunoscut că are acnee şi a făcut publice câteva fotografii în care nu poartă deloc machiaj.

“Din când în când, mă lupt cu adevărate erupţii de acnee, dar am învăţat să accept acest lucru. Se întâmplă atunci când sunt foarte stresată”, a scris cântăreaţa, pe pagina sa de Instagram.

Nu este pentru prima oară când Antonia face acest lucru. În urmă cu doar câteva luni, artista a postat o imagine needitată în care se vedea clar că are vergeturi. Desigur, ar fi putut să modifice poza într-un program special iar corpul să fie unul perfect. Aşa cum era de aşteptat, fanii au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă.

“Eşti superbă, bravo”. “Arăţi extraordinar tot timpul”. “Am cel mai frumos idol”, i-au scris internauţii.

Antonia, despre operaţia de mărire a sânilor: “Ştiu de ce am făcut asta”

Cu trei naşteri la activ, Antonia a decis să apeleze la medicii esteticieni pentru a o ajuta să arate din nou bine. Prima oară şi-a operat sânii în 2015, imediat după naşterea primului copil al lui Alex Velea – Dominic, iar a doua oară în urmă cu un an. 6.000 de euro a scos artista din buzunar, însă toţi banii au meritat, aşa cum spunea chiar ea.

“Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia, la începutul anului 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI