Antonia, mesaj subtil din partea lui Connect-R. Vom avea o surpriză în curând?!

Antonia, mesaj subtil din partea lui Connect-R. Vom avea o surpriză în curând?!
Ce mesaj are Connect-R pentru Antonia

Noi indicii ies la iveală în scandalul deja cunoscut de toți dintre Alex Velea și Connect-R. După ce Connect-R a făcut o se serie de mărturisiri sincere despre Alex Velea. fostul soț al Mishei a avt ceva de afirmat chiar și la adresa Antoniei.

Antonia, mesaj subtil din partea lui Connect-R!

Ne amintim că în urmă cu câțiva ani. Alex Velea și Connect-R erau pe val, datorită colaborărilor lor de succes. Deși a trecut mult timp de la lansarea piesei ”Dacă dragostea dispare”, ea se menține încă în memoria publicului. Dar cei doi nu s-au mai intersectat pe plan muzical, iar asta din cauza unui ”război”. Iar scandalul a pornit după ce unul dintre ei ar fi cântat o piesă la eveniment, fără ca celalălalt să dea înainte acordul.

Recent, Connect-R a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram, iar el a fost nevoit să răspundă și curizităților legate de Alex Velea. Acesta nu s-a sfiit să răspundă, ba dimpotrivă, le-a spus fanilor ce avea de spus. Mai precis, atunci când prietenii virtuali și-au exprimat dorința ca cei doi să mai lanseze o piesă împreună, Connect-R le-a spus clar și răspicat să nu se mai aștepte la asta, deoarece ei sunt acum pe ”drumuri diferite”. Dar acesta a mai menționat și celebra zicală: ”Niciodată să nu spui niciodată”.

”Niciodată să nu spui niciodată”

„Niciodată! Și totuși, niciodată să nu spui niciodată. / Drumuri diferite… Nu mai aștepta! Că nu are rost”, a notat Connect-R la adresa lui Alex Velea, pe Instagram.

Luând în considerare situația dintre acesta și Alex Velea, fanii au fost curioși să mai afle și dacă va mai lansa o piesă alături de Antonia. Acesta a preferat însă să dea un răspuns evaziv, care lasă loc de interpretări.

„O să mai faci vreo piesă cu Antonia? Pentru că sunați foarte bine împreună”, au întrebat fanii

„Habar n-am…”, a răspuns Connect-R, pe rețeaua socială.

Amintim că Alex Velea și Connect-R nu își mai vorbesc de mai bine de un deceniu, iar mărul discordiei a fost melodia compusă de cei doi în 2007, ”Dacă dragostea dispare”. Dar, cu toate acestea, cei doi au dat în trecut semne de împăcare, când, în urmă cu un an, Alex Velea a acceptat să i se alăture lui Connect-R în spectacolul lui aniversar, de la Sala Palatului, din data de 9 iunie 2019. Rămâne să vedem cu va decurge în continuare relația dintre cei doi.