Antonia a făcut o criză de nervi. A răbufnit ca niciodată, toți au văzut-o

Antonia a făcut o criză de nervi. A răbufnit ca niciodată, toți au văzut-o
Antonia, criză de nervi pe Instagram

Antonia și Alex Velea au fost criticați de internauți pentru atitudinea avută în fața scandalului cu Mario Fresh și Lino Golden, după ce tinerii artiști au decis să rupă prietenia dintre vedete și să părăsească gruparea formată de Velea, ”Golden Boy Society”.  Apele s-au mai liniștit în această privință, însă internauții au revenit cu acuze asupra cuplului din cauza genului de muzică abordat de Velea, trapanele. Cântăreața a reacționat în urma celor mai recente acuzații.

Antonia, criză de nervi după ce a fost pusă la zid din cauza alegerilor muzicale făcute de Velea

După replici, sfaturi pentru tânăra generație și teste care îi vizau indirect pe Mario Fresh și Lino Golden, Antonia a revenit cu un mesaj tranșat pentru toți cei care i-au judecat pe ea și Alex Velea pentru atitudinea avută în scandalul cu tinerii artiști, dar și pentru cei care i-au criticat pentru genul de muzică abordat nu de mult, trapanele (n.r. „o mixtură înntre două stiluri, trap cu manele”, a explicat Velea într-un interviu pentru Vice).

„Sunteți frustrați/ Nu-mi plătiți voi facturile/Lumea nu o să se oprească din a face manele” 

„Când își dă cineva cu părerea fără să i-o ceri! 🙂 Și e o părere din aia nasoală, în care ei le știu pe toate, ei știu ce e bine sau nu, ei sunt ”true”, tu ai devenit nasol…Tăceți! Nu-mi plătiți voi facturile! Vedeți-vă de drumul vostru, că sunteți prea frustrați, pardon, prea adevărați pentru unii dintre noi. Aia e, n-avem ce să facem, aștia suntem noi, niște maneliști… (…)Treceți peste, fii tu ală care continuă să facă muzică ”rue”, fii tu ală care nu ”se vinde”, fii tu ală tare rău!

Ca să nu menționez faptul că poate multor oameni nu le place nici muzica ta. Nu mai fiți ipocriți, vedeți-vă de drumul vostru ”true” și fiecare cu genul lui. Serios, acest subiect e consumat, atât timp cât aproape toți românii ascultă manele…până când și eu când m-am mutat aici și am auzit manele pentru prima dată nu am stat să strâmb din nas.

(…)Poate și ce a fost în trecut în trending nu a fost pe placul tuturor, dar nu stai să comentezi continuu pe tema asta sau să jignești!. Și chiar dacă nu sunteți frustrați pe subiectul ăsta și vouă chiar nu vă plan manelele, nu trebuie să jigniți prin ironie sau să vă exprimați cu răutate. Lumea nu o să se oprească din a face manele”, este o parte din mesajul Antonei publicat pe Instagram.