Secretul din familia Prințului William și a lui Kate Middleton. Adevărul despre fetița lor

Secretul din familia Prințului William și a lui Kate Middleton. Adevărul despre fetița lor
Secretul din familia Prințului William și a lui Kate Middleton

Prințesa Charlotte, în vârstă de cinci ani, este cel de-al doilea copil al viitorului rege William și al soției sale, Kate Middleton, însă, cu toate acestea, ea nu va primi niciodată același titlu ca și mama ei – acela de Ducesa de Cambridge. Care este motivul, aflați în paragrafele următoare.

De ce Charlotte nu va fi niciodată Ducesă

Prințesa Charlotte, în vârsta de cinci ani, este singura fiică a Ducilor de Cambridge și are doi frați: Prințul George (7 ani) și Prințul Louis (2 ani). Dacă cei doi ar putea primi în viitor titlul de duci, Charlotte, însă, nu va putea deveni niciodată ducesă.

Micuța este a patra în linia moștenitorilor la tron, iar titlul său oficial este Înălțimea sa Regală Prințesa Charlotte de Cambridge. La fel ca în cazul tuturor membrilor Familiei Regale, titlul ei se va schimba pe măsură ce va crește. Cu toate că statutul ei regal este unul ridicat, la ora actuală, aceasta nu ar putea fi numită ducesă deoarece acest rang este rezervat exclusiv descendenților bărbați.

Pentru ca o femeie din familia regală să devină ducesă, aceasta trebuie să se mărite cu un duce. În schimb, frații ei – Prințul George și Prințul Louis – vor primi acest titlu imediat cum se vor căsători, după cum este tradiția.

Ce titlu ar putea primi, în schimb, sora prinților

Cu toate acestea, există un alt titlu pe care Charlotte l-ar putea primi și anume acela de Prințesă Regală, titlu ce îi aparține în momentul de față Prințesei Anne, fiica Reginei Elisabeta.

„Este un titlu ce rămâne pe viață, așa că Charlotte ar trebui să aștepte cel puțin până la moartea Prințesei de acum“, a dezvăluit autorul regal, Duncan Larcombe.

La fel ca Prințesa Anna, micuța Charlotte este singura reprezentantă a sexului feminin printre rudele sale. În decursul anilor au mai existat 7 Prințese Regale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI