Bucurie uriașă în Familia Regală! Regina Elisabeta a fost de față

Bucurie uriașă în Familia Regală! Regina Elisabeta a fost de față
Bucurie uriașă în Familia Regală! Regina Elisabeta a fost de față

Prințesa Beatrice este fiica cea mare a prințului Andrew și a ducesei de York și membră a familiei regale a Marii Britanii.

Bucurie uriașă în Familia Regală! Regina Elisabeta a fost de față

Vineri, la Palatul Windsor prințesa Beatrice s-a căsătorit cu logodnicul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, dezvoltator imobiliar. Ceremonia a fost restrânsă, la aceasta participând și bunica ei, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Din cauza pandemiei cei doi au fost nevoiți să-și anuleze nunta, aceasta fiind programată pentru luna mai. Beatrice și Edoardo s-au logodit în septembrie anul trecut.

„Ceremonia privată de căsătorie a prințesei Beatrice cu domnul Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc la ora 11:00, vineri, 17 iulie, la Capela Regală din Royal Lodge, Windsor. La ceremonia desfășurată în cadru restrâns au participat regina, ducele de Edinburgh și alți membri ai familiei regale. Căsătoria s-a desfășurat cu respectarea recomandărilor Guvernului (în materie de pandemie – n.r.)”, a confirmat, într-un comunicat, Palatul Buckingham.

Reședința preferată a reginei

La începutul pandemiei, regina s-a retras la palatul Windsor, care este reședința sa preferată. Aici, tot printr-o ceremonie restrânsă regina Elisabeta și-a marcat vârsta de 94 de ani.

Nunțile sunt permise în Marea Britanie începând din data de 4 iulie. Pot participa maxim 30 de persoane, acestea fiind obligate să respecte distanțarea fizică.

Zvonurile despre prințul Andrew

Deoarece Palatul Buckingham nu a confirmat, nu se știe dacă tatăl lui miresei, prințul Andrew, fiul mijlociu al reginei și fratele prințului moștenitor Charles a fost și el prezent. Ducele de York este vizat de o anchetă pentru o presupusă agresiune sexuală. Virginia Giffre, fostă Roberts, îl acuză că a abuzat-o când era minoră.

Prințul Andrew și Jeffrey Epstein au fost prieteni apropiați. Miliardarul, Epstein a fost acuzat de pedofilie și abuzuri sexuale. Acesta s-a sinucis anul trecut în închisoare. Ghislaine Maxwell, fosta parteneră a lui Jeffrey Epstein și o bună prietenă a prințului Andrew  a fost și ea arestată de către FBI la începutul acestei luni.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI