Secretul Dianei Șoșoacă a ieșit la iveală de 8 Martie. Ce legătură are Dumitru Prunariu, cosmonautul României

Secretul Dianei Șoșoacă a ieșit la iveală de 8 Martie. Ce legătură are Dumitru Prunariu, cosmonautul României
Secretul Dianei Șoșoacă a ieșit la iveală de 8 Martie. Ce legătură are Dumitru Prunariu, cosmonautul României

Nu există român să nu o știe pe Diana Șoșoacă. Celebrul senator AUR a făcut dezvăluiri legate de viața ei personală. Care este cel mai inedit secret pe care Diana Șoșoacă l-a dezvăluit abia acum și ce legătură are Dumitru Prunariu, cosmonautul României. 

Secretul Dianei Șoșoacă a ieșit la iveală de 8 Martie

Diana Șoșoacă este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Senatorul AUR se bucură de multă notorietate pe scena politică autohtonă și nu numai. Dar în spatele imaginii de femeie puternică și de neclintit se află o femeie sensibilă, spune ea. Controversatul politician a vorbit, într-un interviu pentru impact.ro, despre latura romantică pe care foarte puține persoane i-o cunosc.

„În spatele aparenţelor mele de femeie luptătoare, de amazoană, să ştiţi că stă un suflet foarte sensibil. Viaţa nu e doar o luptă pentru mine, chiar dacă pare că sunt gata să mă iau la trântă cu oricine care-mi încalcă drepturile sau convingerile personale, a declarat Diana Şoşoacă pentru impact.ro.

A primit prima declarație de dragoste la grădiniță

Mai mult de atât, se pare că Diana Șoșoacă a primit prima ei declarație de dragoste la o vârstă foarte fragedă, mai exact la patru sau cinci ani. Deși era doar la grădiniță când momentul inocent s-a întâmplat, senatorul AUR își aduce aminte cu plăcere și nostalgie de acele timpuri. Primul băiat care și-a deschis inima în fața ei a fost chiar Cătălin, fiul cosmonautului român Dumitru Prunariu, care, pe vremuri, era colegul ei de grădiniță.

„Eram la grădiniţă, să fi avut patru sau cinci ani. Şi, la început de primăvară, mă trezesc cu unul dintre colegi în faţă cu un ghiocel plăpând, spunându-mi că mă iubeşte! Era colegul meu de grupă, Cătălin Prunariu, fiul cel mare al singurului nostru cosmonaut, Dumitru Prunariu. Acum, nu-mi amintesc cu exactitate cuvintele, au trecut câteva decenii bune, dar asta a fost idee. Şi mai e ceva. Cătălin mi-a dăruit tot atunci nişte bomboane cubaneze cu rom. Şi a adăugat şoptit: E, cu chestia asta, m-a cucerit şi nu l-am uitat până în ziua de azi!”, a mai spus senatorul pentru sursa citată.

A fost cerută în căsătorie de 8 Martie

Ziua de 8 martie este specială pentru Diana Șoșoacă, deoarece senatoarea AUR a fost cerută în căsătorie de către soțul ei Silvestru chiar de Ziua Femeii.

„I-a luat ceva timp şi lui Silvestru să facă pasul ăsta, dar ziua aceea a fost una dintre cele mai fericite din viaţa mea. Desigur, dacă mă vreţi întreba azi dacă nevestele sunt de vină pentru faptul că bărbaţii lor îmbătrânesc, după cum se spune prin popor, am să mă fac că nu aud întrebarea. Dar, Silvestru, ştie să facă surprize la început de martie şi asta contează foarte mult!”, a adăugat Diana Șoșoacă.

Urmăriți Playtech.ro și pe