Diana Șoșoacă, umilită de Adrian Năstase. Ce a spus în direct la Antena 3

Diana Șoșoacă, umilită de Adrian Năstase. Ce a spus în direct la Antena 3
Cum a umilit-o Adrian Năstase pe Diana Șoșoacă?

Diana Șoșoacă a fost umilită de Adrian Năstase. Fostul premier a luat-o la bani mărunți pe fosta senatoare a formațiunii AUR. Ce a spus acesta despre avocată?

Umilințe de la Adrian Năstase pentru Diana Șoașoacă

Adrian Năstase nu s-a abținut deloc și a spus tot ce avea pe suflet cu privire la prestația Dianei Șoșoacă, subliind că nu îi place deloc stilul stricat în care argumentează. Avocata e cunoscută de români pentru discursurile tăioase și controversate pe care le poartă în mare parte pe rețelele de socializare, dar și de fiecare dată când are ocazia în platourile diverselor televiziuni.

„Eu am un alt stil. Mi-e greu să accept stilul acesta în care argumentele sunt strigate. Îmi plac lucrurile mai așezate. (…) Am observat o involuție pe care nu pot decât să o deplâng (c.n. în cazul politicienilor)”, a spus Adrian Năstase.

„Diana Șoșoacă reușește să capitalizeze o zonă a electoratului care într-o vreme a mers cu PRM-ul și care era obișnuit cu un anumit stil al lui Vadim. (…)” Nemulțumirile fostului premier vin din dreptul felului în care abordează aceasta subiectele, amintind de regretatul Tudor Vadim, un personaj aspru discutat de mulți: „îi oferi fie soluții economico și sociale – gen impozitarea progresivă – sau îi oferi circ. Sigur, circul nu durează foarte mult. Nu e o soluție să oferi mereu circ”, a mai detaliat fostul oficial.

Șoșoacă îl acuză direct pe Iohannis pentru închiderea Capitalei

„Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: ”Ieșiți cu toții, ieșiți milioane!”. L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect. L-au demis pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie. Bă, Iohannis, nu e nici Guvernul tău, nici Parlamentul tău, nici tu măcar nu ești președintele tău.

Nu e poporul tău și nu e țara ta băi. E țara și poporul nostru. Iar tu ești o slugă. Voi toți din Parlament și Guvern sunteți slugile poporului români, plătiți din bani publici. Să vă intre bine în cap, slugi, asta să țineți minte! Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un pașaport al vaccinării. Am înțeles că în Parlamentul European avem aceeași problemă a inculturii juridice”
Diana Șoșoacă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI