Diana Şoşoacă șochează din nou: ”Oamenii nu mor de covid-19, ci pentru că nu au fost trataţi!”

Diana Şoşoacă șochează din nou: ”Oamenii nu mor de covid-19, ci pentru că nu au fost trataţi!”
Diana Şoşoacă șochează din nou

Diana Șoșoacă cere parchetelor din România să cerceteze toate decesele care au avut loc în țara noastră în ultimele luni, fiindcă „oamenii nu mor de COVID-19, ci pentru că nu au fost tratați”. Cererea senatoarei vine în contextul în care recent au fost făcut dezvăluiri șocante din cadrul secției ATI COVID a spitalului județean din Sibiu, când un fost asistent medical i-a acuzat pe foștii colegi de ignoranță și chiar crimă.

Diana Șoșoacă, revoltată după cazul de la Sibiu

Într-o intervenție telefonică la România TV, Diana Șoșoacă a declarat că autosesizarea procurorilor de la Sibiu în cazul menționat este „cam târzie nu pentru cei care sunt de acolo încolo internați, ci pentru cei care au decedat”. Ea cere autosesizarea Parchetului General.

„Ştiţi câte acuzaţii am primit eu pentru tot ceea ce am spus din vară. Din vară se întâmplă aceste crime în spitalele din România şi solicit inclusiv parchetului general să se autosesizeze. Aşa a murit şi Bogdan Stanoevici, aşa mor toţi. Sunt omorâţi cu zilele.

Să te ferească Dumnezeu să ajungi în spitalele din România la ATI, sunt zeci de medici care au venit la mine şi îmi spun, sunt în stare să depună declaraţii şi evident că vor trebui să fie puşi sub protecţia de martor, pentru că în această tara repercursiunile sunt cumplite. Am spus de luni de zile că la ATI oamenii sunt omorâţi.

(…) Protocoalele domnului Arafat îl incriminează. Aceştia reprezentanţi ai puterii în România trebuie judecaţi pentru omor calificat. Au venit la mine mulţi asistenţi şi îmi spun că li se comandă acest lucru. Există înregistrări cu oameni care puteau fi salvaţi, unii medici îi ţin pe ceilalţi medici să nu intervină.

Parchetul din România trebuie să intre în absolut toate spitalele, să ridice toate dosarele medicale, toate fişele de observaţie ale tututuror persoanelor care au murit în această perioadă de COVID. Este obloigatoriu să se cerceteze toate decesele care au avut loc în România. Oamenii nu mor de COVID, oamenii mor din cauză că nu sunt trataţi pentru bolile lor”, a spus Șoșoacă.

Pacienți cu COVID-19, sedați și legați de pat

Dezvăluiri șocante au fost făcute de un cadru medical care a lucrat la secția ATI din cadrul unității medicale județene din Sibiu. Acesta susține că pacienții sunt sedați din primele ore de când ajung la spital. În mod constant, seringile sunt încărcate cu sedative extrem de puternice, spune acesta.

De asemenea, printre cadrele medicale sunt rezidenți care nu acordă multă atenție bolnavilor. Fostul asistent a mai povestit și că cei care nu mai pot respira și care încep să se agite sunt legați de mâini și de picioare și nu li se dă apă. Instituția a transmis că va reveni cu lămuriri în cel mai scurt timp, prin intermediul unui comunicat de presă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI