Secretul celor mai pufoase găluște de griș. Ingredientul surpriză care schimbă gustul

Secretul celor mai pufoase găluște de griș. Ingredientul surpriză care schimbă gustul
Cele mai bune găluște cu griș. Ce ingredient secret trebuie să adaugi

Supa de găluște ne amintește de vremurile petrecute la bunici și de bunătățurile din copilărie. Acest fel de mâncare este unul preferat de români de foarte mulți ani, așa că îl poți face chiar la tine acasă cu un minim de efort pentru a-i bucura și pe cei dragi cu o rețetă extrem de gustoasă.

Cum faci, de fapt, cele mai pufoase găluște de griș

Este foarte posibil să te ferești de această supă pentru că gustul nu îți iese exact ca în copilărie. Pentru ca găluștele să fie pufoase și foarte gustoase, trebuie doar să mai adaugi un ingredient surpriză ce le va schimba total gustul și textura. Secretul s-a aflat, astfel că de acum încolo poți să gătești cel mai bun fel de mâncare ce este preferat de absolut fiecare generație.

Dacă vrei să te bucuri de cea mai bună supă trebuie să folosești ouă și griș pentru a obține găluște foarte gustoase. Atenție, este important ca grișul să fie unul de bună calitate! Alimentul trebuie să aibă o granulație uniformă, căci dacă este fin găluștele o să iasă foarte tari.

De foarte multe ori gospodinele se plâng de textura felului de mâncare, iar diferite sfaturi circulă pentru ca acesta să iasă perfect. Totuși, s-a descoperit rețeta succesului. O să ai nevoie de 1 ou de 70 de grame, 70 de grame de griș și un praf de sare. Bate oul cu furculița foarte bine și adaugă apoi treptat grișul. Ingredientul trebuie pus linguriță cu linguriță, apoi omogenizat foarte bine. Pe la jumătatea procesului trebuie adăugată și sarea pentru a da un gust mai bun.

S-a aflat rețeta succesulul. Cele mai bune găluște, chiar la tine acasă

După ce ai obținut un amestec perfect, lasă totul timp de 10 minute pentru ca grișul să absoarbă umiditatea din ou și să se umfle până se formează o pastă densă. Înainte de a adăuga găluștele, asigură-te că supa este fierbinte. Folosește-te de o lingură înmuiată în prealabil în supă și adaugă încet în oală câte puțin din compoziție. Nu trebuie ca lingura să fie plină de grișul amestecat cu ou, ci doar trei sferturi pentru ca amestecul să crească în volum.

După ce ai adăugat găluștele formate cu lingura, lasă supa să mai fiarbă timp de 10 minute. După acest pas oala trebuie luată de pe foc și lăsată pentru încă 10 minute. Dacă respecți această rețetă de găluște vei avea parte de cea mai bună supă și toată lumea îți va mai cere o porție!

Urmăriți Playtech.ro și pe