Secretul care l-a ajutat pe Dorian Popa să devină un om de succes: „Nu îmi doream faimă, ci bani!” EXCLUSIV

Secretul care l-a ajutat pe Dorian Popa să devină un om de succes: „Nu îmi doream faimă, ci bani!” EXCLUSIV
Cum si-a dat seama Dorian Popa ca va avea succes

Dorian Popa este cunoscut drept cântăreț, actor, vlogger sau prezentator TV, însă „eticheta” care i se potrivește cel mai bine este cea de om de afaceri. Toată lumea știe că artistul reușește să facă bani din orice și nu se sfiește să recunoască faptul că învârte sute de mii de euro. Dorian Popa ne-a declarat în exclusivitate că încă de mic visa să facă foarte mulți bani, iar visul lui nu a fost niciodată să fie celebru, ci să fie un afacerist de succes.

Dorian Popa și-a dorit din copilărie să facă mulți bani

Dorian Popa nu se sfiește să arate luxul în care trăiește, accesoriile scumpe pe care le poartă și mai ales mașiniile de sute de mii de euro pe care le conduce, stârnind invidie în jurul multor persoane.

Însă, ceea ce nu știe foarte multă lume este că Dorian Popa se numără printre aceia care știu să „miroasă” banul și profită de pe urma fiecărei ocazii care se ivește.

Chiar dacă este catalogat drept artist, vlogger, actor sau om de televiziune, cei mai mulți bani nu vin de pe urma acestor proiecte, ci din afacerile pe care le-a dezvoltat în ultimii ani.

Dorian Popa ne-a mărturisit în exclusivitate că de mic și-a dorit să aibă foarte mulți bani, nu neapărat să-și facă un nume în showbizz-ul românesc.

„Nu îmi doream să fiu celebru, să fiu faimos, ci îmi doream bani. La Constanța crești printre bani. Când nu îi ai e rău. Și când îi ai este rău că după vrei să faci mai mulți. Voiam să fac bani, dar nu mă așteptam niciodată să lucrez în domeniul ăsta. Eu am spus sus și tare că o să fiu business man mai precis în domeniul bancar, mă visam eu așa.”, ne-a declarat Dorian.

Chiar dacă mereu a avut încredere în puterile lui, la începutul carierei sale s-a lăsat pe mâna unor oameni, pe care îi credea specialiști în domeniu, însă și-a dat seama că dacă vrea să atingă succesul din punct de vedere financiar trebuie să fie el cel care ia toate deciziile.

„Cred că cel mai bun pas în cariera mea a fost în momentul în care am renunțat la managementul propriu zis și am început să-mi fac eu singur managementul.

Pentru că în momentul ăla am preluat hâțurile business-ului și am știut clar ce își dorește fiecare impresar cu care vorbesc, cum să mă împrietenesc cu fiecare, afacerile, clienții, agențiile. În momentul ăla lucrurile au început să aibă sens.”, a mai completat artistul.

„Lumea îmi spune că la cât de mult vorbesc aș fi putut să fiu avocat”

Viața nu l-a învățat să fie doar un bun manager, ci să aibă și cunoștințe legale, astfel încât să nu depindă mereu de un avocat. Acum, Dorian Popa știe la ce clauze să se uite atunci când semnează un contract sau ce fel de contract să redacteze atunci când, la rândul lui, face unul.

„Am învățat de-a lungul timpului să fiu mai atent la contractele pe care le semnez. Din păcate am învățat o chestie care pe mine mă doare, căci eu sunt un om care ține foarte mult la cuvânt. Eu când îmi dau cuvântul nu mai dau înapoi.

Însă, din păcate, am învățat că în ziua de azi, dacă vrei să păstrezi o relație de prietenie trebuie să ai un contract nu că bine pus la punct, din ăla verificat din scoarță în scoarță.

Dacă e bine pus la punct nu te vei certa cu nimeni, că dacă omul citește acolo că doar așa vom fi prieteni, atunci merg lucrurile”, ne-a mai declarat amuzat Dorian Popa, completând că uneori prietenii îi spun, mai în glumă, mai în serios, că are veleități de avocat.

Lumea îmi spune că la cât de mult vorbesc aș fi putut fi lejer un avocat, plus că mai sunt „acuzat” și de faptul că reușesc să întorc efectiv orice poveste în favoarea mea. Mea culpa, nu o fac intenționat neapărat. Este un fel de mod de a mă apăra.”

Clanul Kardashian îl inspiră

Pe Dorian Popa l-am întâlnit la lansarea unei platforme de streaming internațională pe piața din România și ne-a mărturisit că și-a făcut abonament tocmai pentru a viziona, pe lângă celebrele filme cu eroi de benzi desenate, reality show-ul familiei Kardashian.

„Recunosc că eu mă uit la Kardashian. Pentru că acolo vezi școala de media, de PR, de social media, de absolut tot. Mă uitam acum la ele în ceea ce privește imobiliarele. Ca să vezi câte poți vedea la reality show-ul lor. Au niște case.

Dacă le faci la noi în țară lumea o să zică că ești nebun. Casa lui Kim Khardashian este toată bej, nu vezi altă culoare și atât de simplă încât te unge pe inimă”, ne-a mai declarat în exclusivitate Dorian Popa, mărturisind că a învățat de la Kim Kardashian cum să facă bani de pe urma imaginii sale.

„Nu neapărat că le urmăresc doar pentru asta, ci mai mult pentru școala de management, de business. Chiar dacă se învârt alți bani în America, principiile sunt aceleași. Dar șmecheria este că nu trebuie să aplici neapărat aceleași principii în România, ci să le intepretezi.

Tocmai aici este distracția. Dacă aia fac într-un fel, raportat la milioanele lor, cum putem să facem noi aici, în România, raportat la balta noastră? Îți iese ceva”.