Dorian Popa, achiziție fabuloasă de 290.000 de euro. Ce și-a cumpărat artistul

Dorian Popa, achiziție fabuloasă de 290.000 de euro. Ce și-a cumpărat artistul
Ce ș-a cumpărat Dorian Popa în valoare de 290.000 de euro

Dorian Popa are o carieră de succes, însă a avut mult de muncă pentru a ajunge până la acest nivel. Artistul are multe concerte în această perioadă, iar afacerile par să meargă bine, așa că a decis să-și îndeplinească un vis pe care îl avea de mult timp.

Dorian Popa și-a cumpărat Lamborghini

Dorian Popa a ținut mereu legătura cu fanii lui, atât prin intermediul vloggurilor, cât și cu ajutorul celorlalte rețele de socializare. Recent, artistul a anunțat că și-a luat un Lamborghini  Huracan Cabrio, de peste 600 cai putere, în valoare de 290.000 de euro.

Artistul avea de mult în plan să-și achiziționeze un Lamborghini, iar astăzi a dat și avansul pentru bolidul de lux. Este o mașină făcută la comandă, specială pentru Dorian, motiv pentru care va veni în 7 luni.

‘’Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro. Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: «Domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum». E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia). Ia uite cum o să fac eu în Domneşti! În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?! Încă nu-mi vine să cred.

Doamne, îți mulțumim. Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 şi 95 kg. Mi se pare că stau foarte bine. Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci? Inima mea cum o să facă faţă până atunci’’, a declarat Dorian Popa în vloggul de pe YouTube.

Cât costă o casă făcută de Dorian Popa

În momentul de față, Dorian Popa lucrează la „Hâtz Residence”, mai multe case pe care le va da spre vânzare, atunci când vor fi gata. Cum artistul este perfecționist, vrea ca locuințele să fie gata mobilate, înainte de a fi vândute proprietarilor, așa că nu se grăbește.

„Sunt foarte fericit că, uite, de bine, de rău, s-a mai echilibrat situația un pic. Chiar dacă, economic, e un pic ciudățel cu inflația asta ultra boostată, îmi place că lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Șantierele mele sunt aproape de „Gata!”. Eu mă pregătesc, ușor-ușor, pentru următoarele case din cartier. Deși încă nu am vândut nimic, eu vreau să construiesc. Mie îmi place să construiesc. „Și când oi vinde!…”, așa îmi spun în fiecare zi, când mă stresez pe șantiere”, a spus Dorian Popa.

Casele construite de Dorian vor avea 120 de metri pătrați, dar și o curte generoasă. Prețul nu este unul fix deocamdată, însă o casă se va vinde în jurul sumei a 200.000 de euro.