Secretul blatului pufos pentru cele mai bune negrese. Ce trebuie să faci, de fapt

Secretul blatului pufos pentru cele mai bune negrese. Ce trebuie să faci, de fapt
Ce ingredient trebuie să folosești pentru rețeta de negrese?

Un blat pufos are câteva secrete în spate. Gospodinele știu exact ce trebuie să facă pentru ca negresele să le iasă perfect. Trebuie să fii atent la coacere și să pui neapărat un ingredient aparte pe care cu siguranță îl ai în dulapul tău. Poți să îl prepari de la zero și la tine acasă.

Rețetă pentru negrese: secretul uni blat pufos

Negresa face parte din categoria prăjiturilor care aduc tuturor aminte de copilărie. Aceasta este simplă, dar nu trebuie să te culci pe o ureche atunci când o prepari. Mulți se gândesc la faptul că nu poate fi atât de dificil de gătit, dar dacă nu ești atent la unele detalii îți poate ieși foarte prost.

Invitații tăi cu siguranță vor aprecia un astfel de desert care să îi trimită în timp exact la finalul mesei. Ingredientul secret pe care trebuie să îl pui neapărat în compoziția de blat este gemul de casă. Poți să alegi gem sau dulceață de gutui, de prune sau de smochine ori ce ai tu prin cămară.

De asemenea, un alt truc este în privința compusului de creștere. Stinge bicarbonatul de sodiu înainte de a-l amesteca alături de celelalte ingrediente uscate, ulterior pune ouăle, laptele sau apa minerală.

Mod de preparare și ingrediente

Există multe rețete pe internet, mai cu seamă că există din ce în ce mai multe blog-uri de gătit. Astfel, cu toții avem parte de o gamă largă de modalități de a prepara prăjitura negră a copilăriei ce la final trebuie neapărat să fie pudrată cu zahăr.

Pentru a o face mai delicioasă pentru copii în special, specialiștii recomandă să o mănânci cu o glazură de ciocolată pe deasupra. Aceasta se face foarte simplu după ce topești o ciocolată în puțin lapte călduț. Este util să amesteci continuu pentru a nu rămâne cocoloașe.

De asemenea, ea se mai poate servi alături de o cupă de înghețată sau cu fructe de pădure pentru contrastul dintre dulce și acrișor. Ține cont să lași compoziția într-o tavă destul de înaltă în cuptor preț de 30-35 de minute la 160 de grade Celsius, ulterior să îi dai timp să se răcească înainte să o pregătești pentru invitați.

  • Ingrediente:

1 cană zahăr pudră (200 g)
1/2 cană ulei (125 ml)
1 cană lapte (250 ml)
2 căni făină (300 g)
3 linguri cacao (50 g)
1 lingură rasă bicarbonat (10 g)
6 linguri dulceață de afine
esență de vanilie

  • Pentru glazura:

100 g ciocolată (54% cacao)
lapte, cât ciocolata să ajungă la consistența dorită