Secretul Andreei Marin pentru slăbit. Ce a făcut vedeta Surprizelor și cât a slăbit în ultima săptămână

Secretul Andreei Marin pentru slăbit. Ce a făcut vedeta Surprizelor și cât a slăbit în ultima săptămână
Andreea Marin dietă

Ce secret are Andreea Marin pentru slăbit. Diva a reușit să scape de trei kilograme, dezvăluind și pe contul ei de Instagram ce alimentație are și cum anume se menține în formă. De altfel, Zâna a început anul cu un tonus perfect, care o va ajuta în realizarea obiectivelor propuse pentru acest an.

Secretul Andreei Marin pentru slăbit

Andreea Marin a început noul an cu gândul a se reface din punct de vedere fizic, după alimentația bogată din luna decembrie. Astfel că diva spune că a intrat la o dietă de detoxifere personalizată, recomandată de medicul nutriționist.

Însă, per general, Andreea Marin a recunoscut că mănâncă mult mai puțin, face sport zilnic, măcar 30 de minute, dar se relaxează și la saună. Toate aceste obiceiuri i-au adus deja trei kilograme în minus, într-o săptămână.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a transmis Andreea Marin.

Fanii au dorit însă să afle dieta exactă pe care o urmează, însă vedeta nu a dorit să dezvăluie în ce anume constă regimul urmat, din motive pe care le-a și explicat:

„Nu merge așa, fiecare om are o stare de sănătate, anumite nevoi și gusturi. De aceea, rețeta trebuie dată de nutriționist, personalizat. Eu urmez o dietă de detoxifiere, dar adaptată de medic specificului corpului meu acum. Beau mult ceai zilnic, fac sport și saună”, a fost răspunsul fostei “Zâne a Surprizelor”.

Andreea Marin, despre relația cu iubitul ei

Invitată recent în emisiunea La Măruță, Andreea Marin a dezvăluit și ce proiecte are în desfășurare în plan profesional, dar și ce dorințe are în plan personal. Fosta Zână a Surprizelor își dorește un copil.

„2021 s-a încheiat foarte bine, cu nebunia de la Masked Singer. Eu am fost copil în comunism, nu aveam prea multe. Fiica mea vorbește acum o engleză impecabilă. Am observat că odată ca pandemia speranțele să devenim niște cetățeni ai lumii au scăzut.

În ziua de azi, ceea ce pare a fi o meserie de viitor, peste doi ani poate să nu mai fie. Mi-am dat seama cât de important este să fii un cetățean al lumii, ca copiii să vorbească engleza. Am căutat o școala cu profesori nativi și alături de ei am lansat o campanie prin care copiii puteau câștiga cursuri sau gadegeturi, așa am încheiat eu anul, dar campania continuă și anul acesta sub o altă formă.

Eu nu am o apropiere de numerologie, dar știu ca 2022 va fi anul meu. Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gandesc mai mult să fie bine în trei, sau cine stie, că îmi doresc sa devin din nou mamă.

Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară. Fac sport, fac sauna, mi-am luat și un scaun de masaj”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin are o relație cu câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu, însă, potrivit spuselor sale, căsătoria nu este încă o prioritate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI