Sebastian Dobrincu a rupt tăcerea despre relația cu fosta iubită: ‘Îi cer scuze pentru greșeli’

Sebastian Dobrincu a rupt tăcerea despre relația cu fosta iubită: ‘Îi cer scuze pentru greșeli’
Sebastian Dobrincu, detalii despre fosta relație.

Sebastian Dobrincu a vorbit despre relația cu fosta iubită. Tânăra este cunoscută în mediul online de câțiva ani și are comunități mari pe rețelele de socializare. Fanii lor știu că cei doi s-au iubit, dar nu au luat la cunoștință nici acum motivul pentru care au ales să meargă pe drumuri separate. Ce spune milionarul despre fosta iubită? „Îmi cer scuze pentru tot ce i-am greșit”, a spus actualul iubit al Ioanei Ignat.

Sebastian Dobrincu, detalii despre fosta relație: ce mesaj i-a transmis fostei iubite?

Sebastian Dobrincu a fost invitat la ProFM România. Acesta nu vorbește des despre viața sa personală, dar iată că acum a făcut o excepție. Băiatul a discutat despre fosta relație pe care a avut-o cu o tânără cunoscută în mediul Online.

Mai exact, este vorba despre Mimi. Investitorul de la „Imperiul Leilor” a recunoscut că și-ar dori să meargă la psiholog pentru a putea să clarifice câteva gânduri. Cel din urmă a susținut că are anumite situații despre care nu o să discute în spațiul public.

Mi-ar plăcea să merg la psiholog, să am deschiderea în fața acestui. Ar trebui probabil să merg, dar susțin din toată inima îngrijirea mentală”, a spus Sebastian Dobrincu.

De asemenea, el a dat-o exemplu pe Mimi, care merge la psiholog foarte des. Sebastian Dobrincu nu a putut rata ocazia să menționeze că ea ar fi spus lucruri neadevărate despre el și despre povestea de iubire pe care au avut-o.

„Un exemplu concret: fosta mea iubită, Mimi, care încă minte despre mine prin presă, merge foarte des la psiholog. Și ea mi-a recunoscut că merge atât de des. Și-a creat o relație cu psihologul ăla și mergea din prietenie.

,,Oamenii nu pot fi modelați după cum dorești tu”

Acesta susține că ar fi trebuit să rezolve lucrurile alături de el, nu să discute astfel de situații în diverse apariții publice. Băiatul a mai subliniat că nu o ajută nici faptul că inventează detalii despre el.

,,Normal ar fi ca într-un cuplu lucrurile să se rezolve civilizat, nu să mergi în podcasturi, mai și mințind. Oamenii nu pot fi modelați după cum dorești tu. Eu o iubesc și o respect la fel de mult și îi doresc bine.

Ea ultima dată îmi spunea că mă urăște. Cu ce te ajută pe tine? Îmi cer scuze pentru tot ce i-am greșit. Mi-aș dori să nu mai inventeze povești despre mine”, investitorul de la „Imperiul Leilor”.