Sebastian Chitoșcă rupe tăcerea. Ce i-au făcut fetele la Survivor România, de fapt

Sebastian Chitoșcă rupe tăcerea. Ce i-au făcut fetele la Survivor România, de fapt
Sebastian Chitosca rupe tacerea

Consiliul de eliminare de duminică, 27 iunie, a fost unul dintre cele mai intense de până acum de la Survivor România. Sebastian Chitoșcă a părăsit competiția din Republica Dominicană, cu lacrimi în ochi. Fostul fotbalist de la FCSB a mărturisit ce îi făceau, de fapt, Maria Chițu și Elena Marin la Survivor România.

Sebastian Chitoșcă rupe tăcerea

Competiția Survivor se apropie cu pași rapizi de marea finală, iar cei șase fantastici care au rămas în concurs au dovedit că sunt adevărați supraviețuitori. Maria Chițu, Andrei Dascălu, Zanni, Elena Marin, Albert Oprea și Marius Crăciun sunt cei șase concurenți care vor participa la probele individuale care încep joi, 2 iulie, la Survivor, pe Kanal D.

Proaspăt ieșit din concurs, Sebastian Chitoșcă a făcut primele declarații privind experiența sa de la Survivor România. Fostul Faimos a vorbit despre certurile pe care le-a avut cu Elena Marin și tot ce se întâmplă, de fapt, în culisele din jungla dominicană. Sportivul le-a declarat celor de la Wowbiz că fetele erau cele care refuzat contactul cu băieții și că ei ar fi făcut tot ce le era în putere pentru a evita conflictele cu ele:

„De multe ori, fara nicio gluma, cine impartea hrana ii dadea Elenei putin mai mult ca să nu creăm o discutie. Atunci cand cineva crede ca ai ceva cu el, si daca are mai mult in cana, crede că are mai putin. Discutam ca doi oameni si apoi isi activa modul drama, un mod care nu intelegeam de unde vine.

Am inceput sa ne dam seama de felul ei de a fi si am lăsat de la noi. La un moment dat era totul bie, dar pe ultima suta de metri ne-am arătat și ne-am spus iar supărările. Noi ni le spuneam foarte frumos si deodata discutia degenera foarte mult si nu aveai cum sa discuti altfel pentru ca te aducea intr-o stare in care totul era amplificat.

De ce refuzau fetele contactul cu băieții la Survivor România

Sebastian Chitoșcă susține că el și restul băieților au încercat să facă un pas către fete, dar mereu s-au lovit de un zid.

Noi mereu am incercat, cand am avut o discutie cu oricare, stiam ca nu trebuie să ridicăm tonul putin mai sus. Noi ridicam tonul după 15-20 de minute de discutie. Eu nu am auzit-o pe Elena să spună că a greșit și ea puțin, ea doar spunea „minți”. Nu pot să știu ce era în sufletul lor (n.r.- al Elenei și al Mariei), dacă au luat calea asta a dramei, dar a recunoscut Maria că ar vrea să o ajute pe Elena, că i-ar mai lăsa puncte. Cât vezi doi oameni apropiați și unul spune că ar vrea să câștige celălalt competiția și să o ajute, să îi dea două puncte măcar…

În majoritatea timpului ele refuzau contactul cu noi. În ultima zi de competitie am avut si meci international. Am vorbit cu Zanni să mergem la fete, să fim uniți. S-a dus Zanni, oarecum să le ridice și lor vibe-ul, să le ridice starea de spirit, și apoi a început… Dacă venim să vorbim serios, e o problema, daca venim cu un vibe distractiv, e o problema. Noi prosti ca ne-am dus. (…) Fetele erau foarte bine in timpul liber, se comportau normal cand gateam, cand stateam impreuna.

Apoi cand se gandeau ca ar putea parasi competitia, apăsau acceleratia. Noi doar ne-am spus argumentele. Dacă vorbeai cu Elena un subiect din 25 iunie, îi spuneai ce ai făcut, ea iti spunea ce ai făcut in 2 februarie”, a declarat Sebastian Chitoșcă, exclusiv pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI