Se desparte Andreea Bălan de Tiberiu Argint?! Ce i-a dat de gol pe cei doi

Andreea Bălan pare să își fi găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint, după divorțul complicat de George Burcea. În vreme ce fostul ei soț trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tânăra Viviana Sposub, Andreea Bălan și-a văzut de viața ei alături de noul iubit.

Se desparte Andreea Bălan de Tiberiu Argint?

Cu toate că lucrurile păreau să meargă extrem de bine, iar fanii credeau că Andreea și Tiberiu urmează să facă pasul cel mare spre altar, iată că situația dintre ei nu e tocmai roz. Totul a pornit de la faptul că artista a dat o petrecere pentru aniversarea de 4 ani a Clarei, fiicei sale. De la petrecere ar fi lipsit Tiberiu Argint, iubitul vedetei, lucru care i-a pus pe fani pe gânduri.

La petrecere au fost nașii fetiței, Aurel Temișan și Monica Davidescu, dar și apropiați ai familiei Andreei Bălan. Vedeta a transmis un mesaj, imediat după petrecere.

„Au fost alături de noi oamenii pe care îi iubim și binențeles nașii noștri dragi care au botezat-o @temishan & @monica_davidescu_ , mereu implicați și devotați ?❤️

Ne-am simțit minunat, sunt foarte fericită și mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase!

Mă bucur mult că va place Amintiri și că v-a emoționat atât de mult”, a scris vedeta, alături de fotografiile de la petrecere.

Fanii au condamnat imediat absența tatălui fetițelor, George Burcea, de la evenimentul important. Multe dintre mesaje l-au „certat” pe actor că a lipsit de la ziua Clarei și că nu știe să își ia rolul de tată în serios.

Cu toate acestea, el i-a transmis un mesaj public fetiței sale. El a postat o fotografie de când a devenit tătic pentru a doua oară și i-a transmis un mesaj Clarei:

“Astăzi am doi ani de Clărița Scăritza #birthdaygirl” este mesajul actorului.

Andreea Bălan și-a asumat relația cu Tiberiu Argint. Ea a declarat, la un moment dat, că este, în sfârșit, fericită și liniștită. După ce au apărut zvonurile privind căsătoria cu iubitul ei, vedeta a ținut să sublinieze că atunci când va fi cazul, se va afla de la ea.

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.

Tiberiu Argint are o situație financiară foarte bună. El este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio. Tiberiu Argint este împlicat și în alte afaceri. Bărbatul s-a născut pe 19 octombrie 1984 și are 36 de ani, fiind de aceeași vârstă cu vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI