EXCLUSIV Andreea Bălan a refuzat divorțul de George Burcea la notar. Ce îi pregătește, de fapt. Lupta urmează să înceapă

EXCLUSIV Andreea Bălan a refuzat divorțul de George Burcea la notar. Ce îi pregătește, de fapt. Lupta urmează să înceapă
Ce ii pregateste Andreea Balan lui George Burcea

Artista Andreea Bălan ar fi putut încheia într-o singură lună separarea oficială de tatăl fetițelor sale, dar a preferat un proces lung, la Judecătoria Buftea, pentru a fi sigură că va obține custodia exclusivă, precum și maximă confidențialitate: ”Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare”, ne-au spus, în exclusivitate pentru Playtech.ro, apropiații solistei. Andreea vrea un proces la secret, astfel că le-a interzis avocaților să divulge detalii din dosar.

Andreea Bălan a refuzat divorțul de George Burcea la notar

Au trecut mai bine de 11 luni de când căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea s-a destrămat, și, cu toate acestea, divorțul dintre cei doi este abia la început. Asta pentru că artista a preferat un proces la Judecătoria Buftea în loc să apeleze la un notar, ea fiind de altfel cea care a și depus actele, în luna mai, după ce s-a ieșit din starea de urgență, cauzată de pandemie. Surse din apropierea vedetei ne-au declarat că motivul principal îl constituie faptul că ea își dorește custodia exclusivă a celor două fetițe, Ella și Clara și nicidecum o înțelegere amiabilă.

”Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare. Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă.

Un alt motiv îl constituie și faptul că Andreea vrea confidențialitate și absolut nicio informație din procesul de divorț să nu iasă la suprafață, considerând că astfel își va putea proteja fetele, atunci când ele vor crește și vor avea acces la articolele de pe internet. Astfel că, ea preferă un divorț mai lung, dar mult mai sigur”, ne-a spus sursa mai sus-menționată.

Andreea Bălan vrea custodie exclusivă

Pact și cu avocații! Pe lângă faptul că Andreea Bălan a cerut instanței să aibă parte de un proces secret, fără afișaj pe portalul judecătoriei și nici în ziua judecării acestuia, artista și-a luat măsuri de precauție și în ceea ce privește avocatul care o reprezintă în acest dosar.

“Andreea a solicitat confidențialitate maximă și biroului de avocatură la care a apelat, ea ținând la secret și numele apărătorilor săi. Andreea va solicita și plata unei pensii alimentare până în momentul în care fetițele vor împlini 18 ani, precum și o anchetă socială, atât la domiciliul său, cât și al lui George Burcea. Totodată, ea a avut o discuție serioasă cu fostul soț, căruia i-a cerut să nu o mai atace și să nu mai dea din casă, din respect și de dragul copiilor lor”, ne-a mai spus aceeași sursă.

”Andreea era cea care muncea pentru a plăti facturile casei”

Andreea Bălan și George Burcea nu vor avea parte și de un proces de partaj, în urma divorțului.

“La începutul căsniciei, cei doi soți – care au locuit în vila Andreei făcută înainte de căsătorie – au încheiat un contract de separare de bunuri, urmând ca în cazul unei despărțiri, fiecare să plece cu ce a venit. Pe când încă formau o familie, Andreea era cea care muncea pentru a plăti facturile casei, acesta fiind de altfel și motivul pentru care ea s-a recuperat și a revenit într-un timp record pe scenă, după ce a născut, chiar dacă la al doilea copil a fost la un pas de moarte”, ne-a mai declarat o persoană din anturajul celor doi foști soți.

În timpul căsniciei, George Burcea s-a implicat foarte mult în creșterea primei fetiței, pe care o veghea zi și noapte. În cazul celui de-al doilea copil, lucrurile s-au schimbat. Andreea a fost mamă full-time. Ea era cea care pierdea noaptea cu Clara, chiar dacă a doua zi era nevoită să plece la primele ore ale dimineții.  În prezent, vedeta se bucură de ajutorul mamei sale care s-a mutat la ea, pentru a avea grijă de nepoțele.

Andreea Bălan câștigă bine din contractele de imagine

Într-o perioadă în care mulți artiști sunt nevoiți să intre în economii, Andreea câștigă bine din contractele de imagine pe care le are, ea făcând reclame mai multor branduri, printre care și haine de copii. Totodată, artista are în continuare contract și cu trustul Intact, pentru emisiunea “Te cunosc de undeva!”.

Solista își ține ascunsă idila cu Tiberiu Argint

Chiar dacă a suferit foarte mult în urma divorțului și a și slăbit vizibil, Andreea a reușit să-și revină și, încet, încet, să-și refacă viața. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint. Cu toate acestea, vedeta se ferește să fie fotografiați împreună, dat fiind că încă nu este divorțată oficial de tatăl fetițelor sale și nu vrea ca acesta să aibă niciun motiv pentru ca acesta să ceară custodia fetelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI