27 mai 2021 | 14:18

”Scorpia” de la Chefi la cuțite, acuzații grave. Cum își terorizează vecinii, de fapt VIDEO

Monden
”Scorpia” de la Chefi la cuțite, acuzații grave. Cum își terorizează vecinii, de fapt VIDEO
Acuzații grave în dreptul Amaliei de la Chefi la cuțite. Cum își terorizează vecinii?

Cunoscuta Amalia de la Chefi la cuțite primește acuzații grave. Ce se întâmplă în viața fostei concurente de la îndrăgita emisiune de gătit? Bucătăreasa își terorizează vecinii. Cum le strică liniștea acestora?

„Scorpia” de la Chefi la cuțite își terorizează vecinii

Amalia Bellantoni se află într-un scandal continuu pe oriunde ar păși. Aceasta pare că are ghinionul alături tot timpul, iar după conflictul în care a fost agresată de câțiva vecini acuzațiile se întorc tocmai împotriva acesteia.

Pe premisa hoțul strigă hoțul, Amalia nu se lasă mai prejos și nu mai ține cont de liniștea din casele celor care locuiesc alături de ea, spun cei din apropiere. Vecinii au depus plângeri peste plângeri la adresa ei.

Fosta concurentă de la Chefi al cuțite a făcut potecă la Poliție și susține că nici măcar nu știe de ce este acuzată. Mai mult decât atât, locatarii o amenință că o vor da afară din propria casă dacă nu își va închide în curând afacerea.

„Doamna avocat a început să mă jignească în mijlocul secției de Poliție, să spună că sunt mincinoasă, că sunt inculpată, c sunt penală, că am cazier. De când a venit această doamnă, i-a bulversat pe acești oameni cu care am conviețuit pentur mai bine de 10 ani, pe care i-am ajutat. Am devenit batjocura celor care trebuiau să investigheze”, a declarat, revoltată, Amalia Bellantoni la Xtra Night SHow, de la Antena Stars.

În replică, avocata unei perechi de soți care locuiesc lângă restaurantul deținut de blondină a declarat foarte evaziv că urmează ca dovezile să fie atașate la dosar, iar pe baza acestora urmează să plătească în consecință: „O să revenim cu un punct de vedere oficial, cu dovezi, iar de acolo vor reieși toate acuzațiile în cauză.”

A fost bătută în plină stradă

„Sunt șocată, speriată și traumatizată. Nu credeam că mi se poate întâmpla așa ceva. Când femeia a început să mă tragă de păr a sărit și soțul ei pe mine. Doamne, m-au dat cu capul de pământ! Apoi au început să sară și alții pe mine! Este șocant. Am multiple plăgi în zona capului, părul lipsa și un deget de la mâna stânga, rupt. Am spus și polițiștilor cine sunt persoanele care m-au agresat. Cele 2 persoane m-au agresat fără nici un motiv, bărbatul afirmând chiar că este polițist. Poate chiar din acest motiv nu s-a prezentat poliția la spitalul Floreasca unde am fost internată de urgență. Eu consider că poliția trebuia să vină, câtă vreme a fost vorba de o agresiune”
Amalia Bellantoni (Sursă: wowbiz.ro)

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro