Scandal la Antena 1. Spiritele s-au încins la Chefi la Cuțite. S-a ajuns la acuzații dure

Scandal la Antena 1. Spiritele s-au încins la Chefi la Cuțite. S-a ajuns la acuzații dure
Scandal la Antena 1. Spiritele s-au încins la Chefi la Cuțite

Battle-ul din seara de marți, 19 noiembrie, de la ”Chefi la Cuțite” a încins spiritele în platoul emisiunii. Scandalul de la Antena 1 a escaladat și a adus acuzații dure în joc.

Scandal la Antena 1. Spiritele s-au încins la ”Chefi la Cuțite”

Ediția 22 a emisiunii ”Chefi la Cuțite” a venit cu scandal. Cum competiția naște monștri, iar emisiunea este în etapa de battle-uri, spiritele s-au încins în platoul show-ului gastronomic și au dus la acuze grave între concurenți, dar și dispute între chefi. În episodul de marți seară, chef Florin Dumitrescu a intrat în concurs cu echipa completă, drept pentru care a dorit să facă cinste cu țuică de prune concurenților din cele trei echipe aflate în lupta pentru marele premiu.

Scandal la Antena 1. Spiritele s-au încins la Chefi la Cuțite. S-a ajuns la acuzații dure
Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu

„E prima oară când am toată echipa în battle patru. Încerc să-i ajut mereu să-și depășească momentele grele și să ajungă cât mai departe în concurs. Am zis să-i cinstim pe toți cu țuică, să începem ziua cum trebuie”, a spus liderul echipei albastre.

”E un individualist!”

Pe de altă parte, chef Sorin Bontea a pornit la drum cu avantajul amuletei, care i-a permis să aibă alături un aliat de încredere, pe chef Iosif Ștefănescu, dar și ocazia de a decide el cine ce coș cu ingrediente să folosească. Cât despre cea de-a treia echipă, a lui chef Cătălin Scărlătescu, ediția 22 le-a adus violeților numai momente tensionate, liderul echipei certându-se pe tot parcursul probei cu concurenta Amalia Bellatoni. Cheful a izbucnit, spunând că nu înțelege cu Amalia. În final, echipele lui Bontea și Scărlătescu au ajuns la duel, iar momentele grele și-au făcut apariția. Însă, de această dată, nu au mai avut legătură cu chefii, ci cu verzii din echipa lui Bontea.

„Nu cred că trebuie să ajungi să îi tragi oala altuia de pe foc ca să ai tu cea mai bună farfurie”, a spus Alexandru Sasu, concurent echipa verde.

”Văd că se ia când de unul, când de altul, le ia tigăile de pe foc, ceea ce nu se face! E un individualist Iulian”, a completat Robert Săvoiu, colegul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI