Vedetă de la Chefi la Cuțite, bătută crunt pe stradă. A ajuns la spital

Vedetă de la Chefi la Cuțite, bătută crunt pe stradă. A ajuns la spital
Vedetă de la Chefi la Cuțite, bătută crunt pe stradă. A ajuns la spital

O fostă concurentă a celui mai celebru show culinar de la Antena 1 a trecut prin clipe de groază, după ce a fost luată la bătaie în mijlocul străzii de către două persoane necunoscute. Astfel, blondina a avut nevoie de intervenția ambulanței pentru a o duce de urgență la spital.

Fostă concurentă la Chefi la cuțite, bătută în plină stradă

Amalia, fosta concurentă de la ”Chefi la Cuțite” a povestit că cei doi au dat de pământ cu ea și că nimeni nu a sărit în ajutorul său. Motivul este de-a dreptul halucinant, iar cei doi au fost foarte deranjați de faptul că Amalia ”este prea vedetă”. Mai mult decât atât, frumoasa blondină a povestit că pe lângă cei doi au venit și alte persoane necunoscute și au început să o bată, astfel că ea nu a avut nicio șansă să se apere.

„Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine”, a declarat fosta concurentă, pentru spynews.ro.

Aceasta a mai mărturisit că și-a pierdut conștiența și a fost luată la spital cu ambulanța, unde acum primește îngrijiri medicale.

„M-a adus ambulanța, că mi-am pierdut cunoștința”, a mai precizat Amalia.

Când începe noul sezon Chefi la cuțite

Conform audiențelor, Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1. Șefii trustului au fost nevoiți să schimbe din mers întreaga organizare pentru sezonul al optulea al acestui show culinar, după ce pandemia de coronavirus a ajuns în România.

Astfel, la sfârșitul lunii ianuarie, cei trei jurați ai emisiunii, pe nume Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, începuseră turneul de preselecție prin țară, însă filmările nu au avut timp să se mai finalizeze. Cu toate acestea, fanii emisiunii prezentate de Gina Pistol au și motive de bucurie. Antena 1 a anunțat că filmările au fost reluate, iar pe rețelele de socializare au început să apară mai multe poze din platou, care au fost postate de jurați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI