Schimbare majoră la Te cunosc de undeva. E oficial, ce se va întâmpla la următoarea ediție

Schimbare majoră la Te cunosc de undeva. E oficial, ce se va întâmpla la următoarea ediție
Schimbare majoră la Te cunosc de undeva. E oficial

Se anunță schimbări mari la emisiunea „Te cunosc de undeva”, chiar după prima ediție a showului. Oficialii emisiunii au anunțat că modificarea se va întâmpla săptămâna viitoare.

Schimbări la „Te cunosc de undeva”. Ce se întâmplă din edițiile viitoare

Prima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost un real succes. Mirela Vaida s-a transformat în Shakira, spre surprinderea juraților și a celorlalți concurenți. Vedeta s-a descurcat de minune în noul rol și s-a distrat pe cinste.

Începând cu săptămâna viitoare, la solicitarea concurenților, publicul va avea parte de o mare surpriză.

În sezonul actual al show-ului, două dintre cele mai iubite cupluri de concurenți au făcut schimb de perechi. Este vorba despre Ana Baniciu și Andrei Ștefănescu, Raluka și Liviu Vârciu. În competiția Asia Express, Ana Baniciu și Raluka au format echipa câștigătoare, în timp ce Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au fost unul dintre cele mai amuzante perechi de la Asia Express.

Schimbarea de cupluri de la ”Te cunosc de undeva” nu a fost deloc pe placul celor două cupluri, așa că ei rugat-o pe „Ruli” să poată reveni la formula inițială, cea din Asia Express.

”Ruli, iubire, vreau să fiu înapoi cu Ana”, a spus Raluka, la Te cunosc de undeva.

Și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au aceeași dorință pe care și-au exprimat-o clar.

”Pentru că noi respectăm foarte mult fetele, te rugăm la rândul nostru să ne lași să ne bucurăm”, au spus Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Pentru că și-au dorit foarte mult schimbarea, „Ruli” a decis să le asculte dorința, însă cu o condiție.

”Dar v-ați pus problema dacă nu sunt de acord? Liviu și Andrei trebuie să le ceară scuze fetelor pentru că jurații le-au dat puncte puține, în seara asta, din cauza lor. Pupați-le mânuțele. Liviu și Andrei, săptămâna viitoare, împreună la Te cunosc de undeva”, a spus ”Ruli”.

Cei patru s-au bucurat enorm când au auzit decizia, iar ediția de săptămâna viitoare se anunță a fi una incendiară.

Mai mult, ruleta a anunțat că de acum înainte, fiecare gală va fi una tematică.

„Mai am o veste! De săptămâna viitoare fiecare gală va fi una tematică! În gala viitoare propun să cântăm cu toții despre bani”, a anunțat Ruli.

Cum a fost prima ediție „Te cunosc de undeva”

Prima ediție din show-ul de la Antena 1 a făcut senzație. Concurenții s-au transformat total și au făcut spectacol, iar jurații au avut doar cuvinte de laudă la adresa lor.

În timp ce Mirela Vaida s-a transformat în Shakira, Radu Ștefan Bănică s-a ales cu un personaj feminim, așa că a trebuit să o imite pe Lady Gaga și să interpreteze piesa „Bad Romance”.

Radu Ştefan nu s-a lăsat descurajat de surpriza pe care i-a pregătit-o „Ruli”.

„Sunt aici să pun în aplicare ce învăţ la UNATC!”, a declarat fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Așa că s-a conformat, s-a epilat, și-a pus unghii false și gene lungi și a dat tot ce a putut. Juriul a fost foarte impresionat de prestația lui. Ozana Barabancea i-a acordat punctaj maxim, de 12 puncte.

„Deşi pare firav, este de fapt un tip foarte puternic”, a mai spus Ozana Barabancea.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe