Concurenții ‘Te cunosc de undeva’, sezonul 16. Ce mari vedete vor apărea la Antena 1

Concurenții ‘Te cunosc de undeva’, sezonul 16. Ce mari vedete vor apărea la Antena 1
Concurenții ‘Te cunosc de undeva’, sezonul 16.

Show-ul tv, cunoscut și sub denumirea show-ul transformărilor, fiind reprezentat de emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, se află la sezonul cu numărul 15. Filmările pentru emisiune, sezonul 16, au început, chiar dacă încă nu a fost difuzată încă finala sezonului 15. De frica restricțiilor și a coronavirusului, producătorii au început să filmeze pentru sezonul următor. Iată care sunt concurenți ”Te cunosc de undeva” sezonul 16.

Concurenții ”Te cunosc de undeva” sezonul 16

Sâmbăta aceasta, 19 decembrie 2020, va avea loc finala emisiunii ”Te cunosc de undeva”, finală mult așteptată de fanii emisiunii. La această ediție, a lipsit din juriu Andreea Bălan, din cauza unor probleme de sănătate. În ediția anterioară, Liviu Vârciu îi spunea să mai lipsească de la emisiune și iată că a lipsit. În marea finală a acestui sezon, cel cu numărul 15, al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, au ajuns următorii:

 • cântăreața Ami
 • cuplurile Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu
 • Monica Anghel și  Marcel Pavel
 • Adriana Trandafir și Romică Ţociu.

Cei care sunt curioși să afle cine sunt câștigătorii celui de-al cincisprezecelea sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, sunt invitați să urmărească marea finală, care va fi difuzată începând cu ora 20:00, la Antena 1. Emoțiile sunt mari, deoarece concurenții sunt foarte buni și fiecare dintre aceștia are șanse să câștige acest sezon.

Concurenții ”Te cunosc de undeva” sezonul 16 – juriu și prezentatori

Sezonul al șaisprezecelea, are aceeași prezentatori: pe Cosmin Seleși și pe Alina Pușcaș. Încă din prima zi de filmări, Alina Pușcaș a răgușit. Și membrii juriului sunt aceeași:

 •  Andreea Bălan,
 • Ozana Barabancea,
 • Cristi Iacob  şi
 • Aurelian Temişan.

Noutatea acestui sezon, constă în faptul că apare un personaj nou. Este vorba despre Dorian Popa,  fostul protagonist al emisiunii Pariu cu viața care are un rol în producție. El face câteva filmulețe în genul celor de pe tik-tok, de la filmări.

Concurenții ”Te cunosc de undeva” sezonul 16 – concurenți vechi

Concurenții ”Te cunosc de undeva”, sezonul 16, sunt și ei unul și unul. Potrivit click.ro, printre aceștia se află și concurenți vechi care au delectat publicul în edițiile anterioare, cum ar fi cei care fac parte din show:

 • Liviu Vârciu
 • Andrei Ştefănescu
 • Pepe – care a mai fost cooptat și în alte ediții.

Concurenții ”Te cunosc de undeva” sezonul 16 – concurenți noi

Dintre concurenții de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, sezonul 16, mai fac parte și Raluka și Ana Baniciu, cele care au fost câștigătoarele sezonului întâi al emisiunii Asia Express. O ală concurentă este reprezentată de către Cristina Vasiliu, cea care a participat sezonul acesta la emisiune X Factor. Ca o noutate a acestui sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, este apariția actriței Emilia Popescu. Fiul lui Ștefan Bănică se va afla și el printre concurenții emisiunii ”Te cunosc de undeva. Acesta are vârsta de 18 ani și este foarte carismatic.

Concurenții ”Te cunosc de undeva” sezonul 16

Primele ediții ale sezonului 16 al emisiunii ”Te cunosc de undeva” sunt deja filmate. Producătorii s-au grăbit în aceste sens de frică să nu fie împiedicați să filmeze, din cauza unor restricții din cauza coronavirusului, care i-ar putea împiedica să difuzeze în primăvară, noul sezon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI