Schimbare capitală la Vocea României, în sezonul 9 de la PRO TV. Nimeni nu se aștepta la o asemenea mutare

Schimbare capitală la Vocea României, în sezonul 9 de la PRO TV. Nimeni nu se aștepta la o asemenea mutare
Schimbare uriașă la Vocea României

Vocea României revine cu schimbări în noul sezon! Fanii show-ului de muzică vor avea parte de surprize care mai de care mai frumoase și de voci puternice și povești de viață surprinzătoare, ca și până acum. Trofeul cu numărul 9 de la Vocea se va afla în mâinile altui câștigător. În această seară se dă startul la piese și la noi aventuri muzicale!

Schimbare la Vocea României! Sezonul 9 aduce noi surprize

Vocea revine în această seară, 6 septembrie, la Pro TV, în căutarea celui mai bun solist și interpret. Surpriza de proporții propusă de producătorii show-ului este în privința noului juriu. Horia Brenciu va face din nou parte din echipă, iar Andra Măruță părăsește scanul celebru, rămânând doar cu locul de la Românii au Talent. Antrenorii sunt gata pentru audițiile pe nevăzute pentru a-și culege vocea specială care le va aduce câștigul.

„Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani”
Horia Brenciu

Schimbări uriașe la Vocea României
Schimbări uriașe la Vocea României

Antrenorii sunt din ce în ce mai porniți să câștige

Horia Brenciu nici nu s-a instalat bine în scaunul cu pricina, care le va arăta concurenților alegerea, că deja face afirmații uriașe. Carismaticul cântăreț și-a propus ca anul acesta să dovedească cine este cel mai bun, astfel că câștige detașat marele trofeu, alături de vocea antrenată de el. Acesta a susținut că abia așteaptă reînâlnirea cu colegii de platou și cu prezentatorul emisiunii, dat fiind faptul că i-a fost tare dor de atmosfera din culisele competiției și nu numai.

„Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă… ? Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV”
Horia Brenciu

Urmăriți Playtech.ro și pe