Când este prima emisiune din sezonul 9 Vocea României, la PRO TV. Pavel Bartoș face dezvăluiri din culise

Când este prima emisiune din sezonul 9 Vocea României, la PRO TV. Pavel Bartoș face dezvăluiri din culise
Cândeste pirma emisiune din noul sezon al show-ului Vocea României?

Cea mai tare competiție a vocilor revine cu noi concurenți de elită și noi provocări. Juratul care i-a luat locul Andrei Măruță, Horia Brenciu, își pregătește energia pentru un nou început la Vocea României? Când va apărea pe micile ecrane prima emisiune?

Prime emisiunea din sezonul 9 Vocea României

Tudor Chirilă, Smiley și Irina Rimes se pregătesc să-l reintroducă pe Horia Brenciu în tainele show-ului la care a luat parte în primele sezoane. Cel cu numărul 9 se anunță deja a fi ceva aparte. Fiecare jurat își dorește să-i învețe pe concurenții din echipa lor ceva deosebit și desigur să câștige trofeul cu cel mai bun din competiție.

Pavel Bartoș, gazda emisiunii, vorbește cu entuziasm despre noul început. Fanii show-ului de voce trebuie să se obișnuiască deja cu noile schimbări anunțate, în acest context, o nouă structură. Anul acesta, Vocea României va avea: 8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live – 2 semifinale și marea finală. „Cu zâmbetul pe buze, antrenorii așteaptă noi voci în cel de-al 9lea sezon. #vocearomaniei #doarvoceaconteaza#echipabrenciu #echipasmiley#echipairina #echipatudor”

Când va fi prima emisiune din noul sezon Vocea României?
Când va fi prima emisiune din noul sezon Vocea României?

„Să fie voce!”

„Mai este foarte puțin până începem un nou sezon Vocea României, un sezon așa cum vi-l doriți. Cred că această combinație de antrenori, cu Tudor, Smiley, Irina și Brenciu, este bună de tot. Fiecare dintre ei a contribuit la acest format și l-a ajutat să crească, iar anul acesta veți descoperi lucruri noi la ei, unii își dozează altfel energia, alții sunt mult mai expansivi. O să fiți surprinși și o să vă bucurați de ceea ce o să vedeți la Vocea începând din 6 septembrie”
Pavel Bartoș

„Revenirea la «Vocea României» este neaşteptată, binevenită şi, recunosc, emoţionantă. În acest sezon voi fi calm, liniştit, nu mă voi mişca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni şi sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viaţă, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu“
Horia Brenciu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI