Scene șocante în Botoșani! A condus băut, a făcut LIVE pe internet, apoi a urmat un accident cumplit

Șase persoane au fost rănite și trei mașini avariate, în urma unui accident care a avut loc noaptea trecută în Botoșani. Șoferul care l-a provocat transmitea în direct pe Facebook în timp ce conducea. Răniții au fost transportați la spital, iar un tânăr se află în stare critică. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Accident cu 6 victime în Botoșani

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Botoșani, care făcea live pe Facebook în timp ce conducea, a provocat un cumplit accident în urma căruia șase persoane au fost rănite. Bărbatul șofa cu viteză mult prea mare și a lovit violent în spate un autovehicul pe care l-a proiectat pe contrasens, după care a intrat într-o altă mașină.

„Un autoturism care se deplasa pe bulevardul Mihai Eminescu, înspre strada Sucevei, nu păstrează o distanţă regulamentară faţă de autoturismul care rula pe aceeaşi direcţie de mers, în faţa sa, împrejurare în care intră în coliziune cu acesta şi îl proiectează într-un alt autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Și beat și vinovat și pus pe scandal

Tânărul a încercat să îi mintă pe oamenii legii, spunând că nu el ar fi fost la volan când s-a produs accidentul. Ba mai mult, făptașul s-a luat la harță cu polițiștii.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, iar momentul impactului a fost filmat de pasagerul aflat în dreapta șoferului considerat vinovat. Din primele informații, se pare că tânărul de 28 de ani a urcat beat la volan.

„Una dintre victime, aflată într-un autoturism care era răsturnat pe cupolă, a fost scoasă de pompieri după o intervenție extrem de dificilă“, potrivit sursei menționate anterior.

Un martor a declarat: „Vă spun sincer. Era celălalt pe care l-a izbit, a intrat în el și a ricoșat în mine“, în timp ce altul a spus că: „Ăla tot a claxonat din spate și dintr-o dată s-a auzit bubuitura și aia a fost. Pe aici patrula și o mașină de poliție și au parcat și nu au mai lăsat pe nimeni să treacă“.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI