Accident grav la Survivor. Ce s-a întâmplat cu Lola, după o probă grea

Accident grav la Survivor. Ce s-a întâmplat cu Lola, după o probă grea
Accident grav la Survivor. Ce s-a întâmplat cu Lola, după o probă grea. Sursa foto: libertatea.ro

Lola Crudu, singura concurentă care a ajuns în finala Survivor, a suferit un accident grav în luna martie. Tânăra și-a smuls o bucată din păr, în timpul unui traseu.

O concurentă de la Survivor s-a accidentat grav. Ce s-a întâmplat cu Lola

Lola Crudu este prima fată care a ajuns în finala Survivor România, după ce și-a învins toate adversarele din semifinale. Lola Crudu are șanse mari să câștige marele premiu Survivor România, în finala care va avea loc pe 30 mai.

Lola Crudu este acum în marea finală Survivor România și are mari șanse să devină marele câștigător Survivor România. Puțini dintre telespectatori își mai amintesc faptul că Lola Crudu, într-unul din jocurile la dublu care au avut loc la finalul lunii martie, s-a accidentat grav.

Accident grav la Survivor. Ce s-a întâmplat cu Lola, după o probă grea
Accident grav la Survivor. Ce s-a întâmplat cu Lola, după o probă grea. Sursa foto: kanald.ro

Lola Crudu s-a accidentat pe traseu

Lola Crudu se afla pe traseu legată de Iancu Sterp, un alt finalist la Survivor România, iar în momentul în care trebuia să treacă pe sub un fel de masă s-a dat cu capul de aceasta. Lola Crudu nu s-a oprit însă imediat și a dat să continue traseul. Tânăra a fost însă oprită de către strigătele disperate ale colegilor de pe margine care au văzut-o că era plină de sânge pe față.

Sunt bine, ce aveți? Nu vă mai panicati! Sunt conștienta, sunt bine, nu mă doare nimic! Sunt bine, m-am zgariat, atât!”, spunea atunci Lola de la Survivor România.

Lola râmâne cu o cicatrice, amintire de la Survivor

Concurenta show-ului TV Survivor România a fost transportată de urgență însă la spital pentru investigații suplimentare. În stilul său caracteristic, puternica Lola Crudu de la Survivor România a mărturisit apoi relaxată.

Sunt conștientă că poate o să rămân cu cicatrice, că părul nu o să-mi crească așa cum ar trebui aici (n.red în zona lovită), dar eu mi-o asum. E o cicatrice pe care mi-am căpătat-o aici, în experiența asta de viață Survivor”, declara Lola Crudu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI