Scene incendiare la Kanal D! Sărut între două concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities

Scene incendiare la Kanal D! Sărut între două concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities
Oana Radu s-a sarutat cu Theo Rose

Scene incendiare au avut loc la Kanal D, unde două concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities s-au sărutat pasional. Protagonistele scenei rupte parcă din filmele pentru adulți au fost nimeni altele decât Oana Radu și Theo Rose, audiența rămânând cu gura căscată în fața gestului incredibil.

Scene rupte din filmele pentru adulți la Kanal D. Două concurente Bravo, ai stil! s-au sărutat pasional

Scene parcă rupte din filmele pentru adulți au avut loc la Kanal D, acolo unde două concurente Bravo, ai stil! Celebrities s-a sărutat pasional. Oana Radu și Theo Rose, două oltence fiebinți, au încins atmosfera în cadrul showului de modă sărutându-se pasional.

Cele două vedete nu s-au sfiit să își arate dragostea una față de cealaltă, astfel că și-au luat inima în piept și s-au sărutat franțuzește. Cele două protagoniste nu și-ar fi schimbat orientarea sexuală, ci mai degrabă au vrut să închidă unele guri cărora au vrut să le arate, de fapt, cât de bine se înțeleg ele.

Oana Radu și Theo Rose se înțeleg foarte bine

De-a lungul emisiunii de modă, cele două nu s-au certat de loc, iar atunci când au vrut să critice ținutele unei alteia au făcut-o fără tam-tam și, de asemenea, fără să-și poarte ranchiună.

Astfel, în ediția din 13 noiembrie, 2020, tensiunea a continuat să crească, Andreea Tonciu fiind din nou nemulțumită de felul în care este tratată și comentată. Andreea Tonciu a părăsit pentru a treia oară platoul emisiunii în acest sezon, chiar în timpul jurizării.

Roxana Nemeș, nemulțumită de juriu

Și Roxana Nemeș a fost nemulțumită de jurizare, iar Deea Codrea a făcut o remarcă prin care a vrut să explice de ce se ceartă atât de des colegele de emisiune.

De asemenea, Roxana este foarte supărată pe faptul că jurații emsiunii nu i-a apreciat ținuta și a declarat cu convingere că planul lor este ca aceștia să scape de ea. ”Oricum cred că vreți să mă dați afară”, a spus Roxana. Nu în ultimul rând, Raluca Bădulescu a răbufnit pentru prima dată împotriva Andreei Tonciu, după ce până acum s-a chinuit să o înțeleagă și chiar a încurajat-o poate mai mult ca pe oricare concurentă

Raluca Bădulescu a criticat-o pe Andreea Tonciu

Andreea Tonciu m-a enervat cu adevărat. Să nu-și închipuie că este cumva Dumnezeul modei”, a fost comentariul acid al Ralucăi Bădulescu.

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu nu este singura jurată care s-a arătat deranjată de atitudinea Andreei Tonciu în timpul acestui sezon. Maurice Munteanu a fost primul jurat care a criticat-o aspru pe Andreea Tonciu.

Urmăriți Playtech.ro și pe