08 iul. 2020 | 17:30

Câți bani câștiga Mia Khalifa din filmele pentru adulți. Sumele sunt fabuloase

Monden
Câți bani câștiga Mia Khalifa din filmele pentru adulți. Sumele sunt fabuloase
Câți bani câștiga Mia Khalifa din filmele pentru adulți. Sumele sunt fabuloase

În acest moment, comportamentul controversat al lui Mia Khalifa pare să fie permanent subiect pentru presa occidentală. Starul pentru adulți de cel mai înalt rang  are o viață plină de  evenimente chiar și pentru o personalitate socială.

Câți bani câștiga Mia Khalifa din filmele pentru adulți

După cele mai multe păreri, Mia Khalifa, în vârstă de 21 de ani , se descurcă destul de bine p, fiind educată, are o slujbă care plătește bine și are succes în domeniul ei. Este o fiică de care ar putea fi mândru orice tată, cu excepția părinților lui Khalifa, care nu sunt mândri de ea. Sunt jenați, spune ea, pentru că meseria ei, care plătește suficient de bine pentru a o susține la 21 de ani, este în industria filmelor pentru adulți. Și Khalifa nu este doar orice vedetă în industrie, ea a fost clasată recent în cea mai populară actriță de pe site-urile pentru adulți, pe cea de-a 71-a pagină web cea mai vizitată din lume, potrivit firmei de analiză a traficului web Alexa (pentru comparație, cnn.com se află pe locul 73 și nytimes.com ocupă locul 97). În medie, în fiecare zi, milioane de oameni din întreaga lume văd chipul lui Khalifa și alte părți ale ei, de asemenea.

Născută în Beirut, părinții ei s-au mutat în Montgomery din Maryland, când avea în jur de 10 ani. Are un master în istorie,  la Universitatea Texas din El Paso. Cu o loucință de invidiat în Miami, ea își are propriul loc într-un moment în care una din patru persoane de vârstă ei trăiește cu părinții. Pentru părinții tinerei, imigranți libanezi, industria filmelor pentru adulți nu este o modalitate acceptabilă de a-și câștiga existența.

Câți bani câștiga Mia Khalifa din filmele pentru adulți. Sumele sunt fabuloase

Câți bani câștiga Mia Khalifa din filmele pentru adulți. Sumele sunt fabuloase

Și în ultimele săptămâni, dezbaterea cu privire la alegerea ei în carieră s-a extins dincolo de un dezacord familial la o conversație națională în Liban despre rolurile acestei industrii și a internetului. După cum recunoaște chiar ea, Khalifa nu este foarte interesată de politica libaneză. „Nu vreau să fim încurcați de Siria sau Israel, dar sunt destul de indiferent față de asta„, a spus ea într-un interviu acordat celor de la Newsweek. Dar nici nu este timidă cu privire la refacerea moștenirii libaneze pe social media.

Indiferent dacă este vorba despre întâlninrea ei cu jucătorii NFL, care este lovită în sân de un pui de hochei sau, cel mai recent, bândo halbă de bere în 10 secunde, ea mereu atrage atenția mass-media. Totuși, este mult mai mult pentru Mia decât se vede cu ochiul liber și vom afla tot ce trebuie să știți despre ea, despre iubitul ei și cât câștigă.

Sumele sunt fabuloase câștigate de vedeta filmelor pentru adulți

Ea a început să joace în filme pentru adulți în octombrie 2014, iar la sfârșitul acelui an a fost cea mai vizionată interpretă de pe site-urile de gen. Scurtul său impact în industria adulților a fost întâmpinat de controverse în Orientul Mijlociu. În special unul dintre videoclipurile sale pentru adulți în care a făcut acte sexuale în timp ce purta hijabul islamic a sfârșit prin atragerea atenției din partea ISIS. După ce a părăsit colegiul, Khalifa a lucrat la Miami ca  și contabil și în ultimii ani a trecut la o carieră în social media. În ciuda faptului că a purtat hijab în unele dintre filmele sale, ea a fost crescută în religia catolică, dar nu mai practică.

După ce a jucat într-un clip în timp ce purta un hijab, Mia a recunoscut că a primit amenințări cu moartea din partea grupului terorist ISIS. Ea a spus că a fost vizată de grupul online, aceștia amenințând-o că o decapitează și îi trimit imagini despre cum ar fi fost executarea ei. Acest lucru a determinat-o să părăsească industria adulților, dar a refuzat să o lase să-și strice viața.

„Au făcut o fotografie cu mine decapitată și m-au amenințat că asta mi se va întâmpla. Îmi face griji, dar încerc să nu arăt, pentru că nu poți arăta slăbiciune. Exact asta caută.”, declara tânăra după acest eveniment.

La începutul anului trecut, s-a logodit cu iubitul ei, un bucătar suedez, Robert Sandberg. El a scris pe postul său de Instagram: „Am fost la Chicago în acest weekend și am luat o cină minunată la Smyth. I-am propus lui @miakhalifa și ea a spus DA! Inelul era ascuns într-un bol cu ingrediente uscate și a ieșit ca o nouă porție.“

Valoarea netă a Miei Khalifa s-a acumulat la aproximativ 2 milioane de dolari, mai ewxact 1,65 milioane de lire sterline, potrivit Celebrity Net Worth. A apărut într-un total de 21 de filme pentru adulți, dar astăzi este cunoscută mai mult ca personalitate social media și are peste 2,7 milioane de adepți pe Twitter și 16,7 milioane pe Instagram.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Frig în toată România. Nivelul incredibil la care scad temperaturile
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro