Scene cutremurătoare în Botoșani, după ce un bărbat şi-a ucis în bătaie concubina fix când împlinea 48 de ani

Scene cutremurătoare în Botoșani, după ce un bărbat şi-a ucis în bătaie concubina fix când împlinea 48 de ani
Un bărbat și-a ucis partenera de viață chiar de ziua lui

Un bărbat și-a serbat ziua de naștere cu polițiștii, după ce a fost acuzat că și-a ucis partenera de viață. Bărbatul este din satul Bogdănești , comuna Santa Mare. A fost reținut și audiat de oamenii legii, după ce a fost internat la Psihiatrie.

Zi de naștere sărbătorită cu crimă

Bărbatul a reușit să șocheze atât anchetatorii, cât și cadrele medicale. Se pare că, după ce și-a omorât concubina în bătaie, a dormit două nopți alături de ea. O vecină de-a bărbatului a sunat la numărul de urgențe 112. Criminalul le-a spus vecinilor că și-a omorât prietena încă de marți, însă nimeni nu l-a crezut. Când a văzut că femeia nu mai ieșea din casă, una dintre vecine a sunat la poliție.

„I-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă”, a spus unul dintre vecinii bărbatului.

În urma apelului la 112, la fața locului au ajuns un echipaj de poliție și unul de ambulanță. Femeia a fost găsită fără suflare. Cadrele medicale au declarat că decesul a survenit în urmă cu 48 de ore, după semnele de degradare.

Agresorul a fost internat la psihiatrie

Polițiștii de la fața locului l-au identificat pe bărbatul vinovat și l-au dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. După audieri, a fost internat în cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean. Aici urmează să fie supus unei evaluări de specialitate. Medicii urmează să decidă dacă bărbatul a avut discernământ în momentul producerii faptei.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Din păcate, asemenea cazuri au loc aproape în fiecare zi. La doar o zi distanță, o femeie din Frumușica, în vârstă de 39 de ani, a fost găsita moartă în casă. Cel care a anunțat autoritățile a fost chiar soțul ei, în vârstă de 35 de ani.

În primă fază, oamenii legii au crezut că este vorba despre o moarte naturală, cu toate că femeia era destul de tânără. Soțul le-a spus polițiștilor că o găsise căzută în casă, fără suflare. Ulterior, anchetatorii au găsit urme de violență pe corpul victimei.

Un caz asemănător a avut loc în Corlăteni. Aici, o femeie de 62 de ani a fost omorâtă cu toporul de către partenerul ei de viață. Cu doar câteva luni în urmă, femeia îi făcuse plângere la poliție pentru violență în familie, însă îl iertase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI