Moarte violentă pentru un copil din Hunedoara, de doar 3 ani. Joaca lângă râul Cerna i-a fost fatală

Moarte violentă pentru un copil din Hunedoara, de doar 3 ani. Joaca lângă râul Cerna i-a fost fatală
Un copil de 3 ani a murit după ce a căzut în râul Cerna

O tragedie a avut loc ieri în județul Hunedoara. Un copil de doar 3 ani s-a dezechilibrat și a căzut în râul Cerna. Băiatul se afla pe mal împreună cu tatăl său, însă acesta nu a putut face nimic pentru a salva viața copilului.

Sfârșit tragic pentru un copil de 3 ani

Incidentul s-a petrecut ieri, chiar în Duminica Floriilor. Poliția Municipiului Hunedoara a fost anunțată că un copil în vârstă de 3 ani a căzut în apa râului Cerna, în zona localității Toplița. La fața locului s-au prezentat de urgență patrula de siguranță publică aflată în serviciu pe zona rurală.

De asemenea, s-a deplasat de urgență și o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara. S-a solicitat și deplasarea la fața locului a unui echipaj SMURD și a reprezentanților ISU Hunedoara, de urgență, pentru căutări. Cu sprijinul polițiștilor și jandarmilor, pompierii au desfășurat un dispozitiv de căutare a minorului. La căutare au participat și cetățenii din sat.

Din păcate, copilul de 3 ani nu a supraviețuit. Trupul acestuia a fost găsit la miezul nopții, la aproximativ 2 km de locul în care a căzut în apă. Polițiștii au stabilit că minorul era însoțit de tatăl său, atunci când se deplasau pe malul râului Cerna.

Copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, băiatul s-a dezechilibrat și a căzut în apă. A fost luat de curenți, tatăl neputând să îl mai salveze. Trupul copilului a fost preluat de medicii legiști. În continuare, urmează efectuarea necropsiei și stabilirea decesului.

„Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor. În jurul orei 00,00, trupul micuţului a fost găsit în apa râului, la aproximativ doi km de locul în care a dispărut. După culegerea primelor informaţii, poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze”, a precizat ISU Hunedoara.