Scandalul divorţului i-a crescut tariful. Câţi bani cere acum Alina Sorescu pentru un spectacol

Scandalul divorţului i-a crescut tariful. Câţi bani cere acum Alina Sorescu pentru un spectacol
Scandalul divortului i-a crescut tariful. Cati bani cere acum Alina Sorescu pentru un spectacol

Alina Sorescu nu se poate plânge de partea financiară. Soția lui Alexandru Ciucu face bani frumoși pe urma atelierului său de creație. Pe lângă asta, faimoasa blondină are propria ei emisiune televizată, iar tarifele pentru concerte au crescut, în ultima perioadă. Câți bani cere Alina Sorescu pentru un concert.

Ce tarif incredibil are Alina Sorescu pentru un concert

Alina Sorescu este una dintre vedetele din România care au crescut, la propriu, în lumina reflectoarelor. Faimoasa blondină a cochetat cu muzica de la fragedă vârstă de 11 ani, când visa să devină o mare cântăreață, atunci când și-a lansat primul albul: „Voi fi o stea”

Talentul ei a propulsat-o încă de când era doar un copil, iar Alina s-a bucurat de tot sprijinul părinților săi, în special de tatăl său, care a susținut-o să își găsească drumul. Blondina este căsătorită cu faimosul creator de modă Alexandru Ciucu, iar cei doi au împreună două fetițe.

Deși au existat zvonuri, în ultimel săptămâni, care vorbesc despre un posibil divorț între cei doi, niciuna dintre vedete nu a comentat acest subiect, alegând să fie discreți în continuare, așa cum au obișnuit publicul de-a lungul anilor.

Adevărul despre presupusul divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu va prezenta, în această toamnă, emisiunea „Vorește corect” la TVR. Pe lângă cariera în televiziune și atelierul de creație pe care-l deține și poartă numele de „Picii lui Soreasca”, artista nu a uitat nici de concertele sale din țară, pentru care cere tariful de 2000 de euro.

Adio adolescentei roșcate și zvăpăiate a anilor 2000. Astăzi, soția lui Alexandru Ciucu este mămică a doi copii și se ocupă în permanență de educația unor grupe de prichindei în cadrul atelierului său „Picii lui Soreasca”.

Dragi copii, părinți și bunici, ne pregătim pentru noul sezon de cursuri la #piciilusoreasca 👫🎤🎬🎈Înscrierile pentru preselecțiile de pe 4 și 11 septembrie sunt în toi!

Atelierul meu de muzică și prezența scenică se adresează picilor talentați cu vârste între 4 și 10 ani. Așteptăm mail de la cei interesați cu numele și vârsta copilului. Vă trimitem apoi toate informațiile”, a fost mesajul de pe Instagram prin care Alina Sorescu îi îndeamnă pe copii să i se alăture.

Sătul de speculațiile care au apărut în jurul unei presupuse despărțiri, Alexandru Ciucu le-a transmis un mesaj tuturor curioșilor, asigurându-i că el și Alina Sorescu nu divorțează.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public

Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, ne-a declarat Alexandru Ciucu, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI