Dovada clară că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu se mai înțeleg bine. Ce a făcut artista în secret

Dovada clară că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu se mai înțeleg bine. Ce a făcut artista în secret
Ce se intampla cu mariajul dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează de mulți ani de zile unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din lumea mondenă românească. Cu toate acestea, în ultimul timp fanii s-au întrebat dacă nu cumva cei doi parteneri ar avea probleme în relația lor. Ce a făcut artista în mare secret.

Ce se întâmplă cu mariajul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Faimoasa cântăreață Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu au revenit în centrul atenției mass-media, după ce, în ultima perioadă, fanii au pus sub semnul întrebării căsnicia lor. Potrivit celor de la Cancan, cei doi parteneri ar avea probleme în cuplu, iar celebrul creator de modă ar fi fost surprins în compania unei domnișoare misterioase acum ceva timp.

Cu toate acestea, Alexandru Ciucu a negat speculațiile conform cărora el și frumoasa lui soție nu s-ar mai înțelege și ar fi pe punct de a se despărți, specificând faptul că sunt două persoane extrem de discrete, cărora nu le face plăcere să-și expună viața privată.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu pentru fanatik.ro, acum ceva timp.

Totuși, un detaliu inedit le-a atras atenția urmăritorilor Alinei Sorescu de pe rețelele sociale. Aceștia spun că frumoasa artistă ar fi șters sau arhivat toate fotografiile în care apare alături de soțul ei, lucru care le-a dat de bănuit fanilor săi că lucrurile din mariajul vedetei nu ar sta chiar roz.

Ce declarație i-a făcut Alexandru Ciucu soției sale Alina Sorescu, de ziua ei de naștere

Pe 14 iulie Alina Sorescu a împlinit 35 de ani. Artista a petrecut alături de familie, prietenii cei mai apropiați, soțul și fiicele sale Ana Raisa și Elena Carolina.

Blondina a fost răsfățată cu foarte multe cadouri, surprize, dulciuri, baloane și veselie cât cuprinde. Alexandru Ciucu nu putea lipsi de la acest eveniment important din viața partenerei sale de viață, căreia i-a făcut o declarație de dragoste inedită pe contul său de Instagram.

Celebrul designer al Casei Regale a României i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dăruit cele două minuni din viața sa: fiicele sale.

„La mulți ani, mami @alina_sorescu_official, te pupăm și te iubim! #35 #14iulie” este mesajul transmis public de Alexandru Ciucu.

Internauții spun că Alina Sorescu nu ar fi răspuns declarației făcute de soțul ei, lucru care i-a făcut din nou pe fani să se întrebe dacă ar avea sau nu probleme în căsnicie.