Cum face bani Alina Sorescu în 2021. Ce a schimbat artista în viața ei

Cum face bani Alina Sorescu în 2021. Ce a schimbat artista în viața ei
Cum face Alina Sorescu bani in 2021

Alina Sorescu pare să se fi reinventat, după ce au apărut numeroase speculații privind un posibil divorț de soțul ei, Alexandru Ciucu. Din ce face bani acum celebra artistă. Chiar ea a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Din ce câștigă bani Alina Sorescu după presupusul divorț de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Prin discreție, stilul rafinat și eleganță a câștigat inimile a milioane de români din toate colțurile țării.

Din fata roșcată și zvăpăiată a anilor 2000 au rămas doar vocea gingașă și amintirile plăcute, iar astăzi soția lui Alexandru Ciucu este mămică a doi copii și se ocupă în permanență de educația unor grupe de prichindei.

Alina Sorescu s-a reinventat și câștigă bani frumoși datorită atelierului care-i poartă numele, „Picii lu’ Soreasca”, care inițial purta numele de Atelierul de Muzică și Prezență Scenică pentru Copii. Vedeta este extrem de ocupată și cu a sa carieră în televiziune, având propria ei emisiune „Alina și picii ei”, difuzată pe TVR.

„Dragi copii, părinți și bunici, ne pregătim pentru noul sezon de cursuri la #piciilusoreasca 👫🎤🎬🎈Înscrierile pentru preselecțiile de pe 4 și 11 septembrie sunt în toi!

Atelierul meu de muzică și prezența scenică se adresează picilor talentați cu vârste între 4 și 10 ani. Așteptăm mail de la cei interesați cu numele și vârsta copilului. Vă trimitem apoi toate informațiile”, a fost mesajul de pe Instagram prin care Alina Sorescu îi îndeamnă pe copii să i se alăture.

Alexandru Ciucu neagă vehement existența unei separări

Deși mariajul lor a fost sub lupa cârcotașilor în ultima perioadă, oamenii întrebându-se dacă relația dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu are sau nu probleme, celebrul creator de modă a negat vehement speculațiile conform cărora el și mama copiilor săi s-ar gândi la divorț.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu pentru fanatik.ro, acum ceva timp.

Mai mult de atât, un detaliu cât se poate de bizar le-a atras atenția urmăritorilor Alinei Sorescu de pe Instagram. Fanii artistei au observat că blondina ar fi șters sau arhivat toate fotografiile în care apărea alături de celebrul ei soț, lucru care i-a făcut pe toți să ridice din sprânceană.

Pe 14 iulie, când Alina Sorescu a împlinit 35 de ani, designerul i-a transmis un mesaj emoționant soției sale, pe Instagram, pe care ea l-ar fi ignorat, spun internauții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI