Scandalul care zguduie showbiz-ul! Oana Roman, înșelată de Marius Elisei cu un transsexual celebru de la noi

La finalul anului trecut, fiica fostului premier Petre Roman a surprins pe toată lumea cu decizia de a divorța. Deși au revenit la sentimente mai bune, motivul disputei abia acum ar fi ieșit la iveală.

Scandalul care zguduie showbiz-ul

Se pare că, potrivit cancan.ro, partenerul de viață al Oanei Roman ar fi fost surprins pe picior greșit cu un transexual celebru. Iată ”discuțiile” dintre cei doi, potrivit sursei citate.

Oana Roman a vorbit despre momentul în care a decis să-i mai acorde o șansă lui Marius Elisei.

”E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp, au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, mărturisea Oana Roman,  după ce a luat decizia de a se împăca cu soțul ei.

Mesaje intime cu un transexual

Deși Oana Roman susținea că nu ”infidelitatea” este motivul certurilor dintre cei doi, pare-se adevărul ar fi altul. Se pare că acesta purta discuții cu un transexual pe nume Dlia Rexha, pe care chiar el l-ar fi contactat, pe un site de socializare. Conversațiile sunt de-a dreptul uluitoare. Potrivit stenogramelor, ginerele fostului premier ar fi în căutarea unei relații și nu s-a declarat deranjat de faptul că interlocutorul său era un transexual.

”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

Reacția Oanei Roman

Reacția Oanei Roman a venit imediat: ”Sunt aberații. Nu știu nimic despre acest lucru”, a spus Oana Roman, potrivit site-ului citat.Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, iar la nuntă a fost prezentă şi fiica lor, pe nume Maria Izabela. ,Fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014, la ora 11:00, prin cezariană, primind nota 10 la naştere și cântărind 2 kilograme şi 300 de grame.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI