Marius Elisei, primele declarații după împăcarea cu Oana Roman. De ce a acceptat să se întoarcă acasă

Marius Elisei a făcut primele declarații după împăcarea cu Oana Roman ce a avut loc în preajma sărbătorilor de iarnă. De ce a acceptat bărbatul să se întoarcă acasă?

Marius Elisei, primele declarații după împăcarea cu Oana Roman

Oana a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale, căci a luat hotărârea de a se separa de soțul ei, Marius Elisei, după 7 ani de relație, înainte de sărbătorile de iarnă. Pe când situația ședea pe cărbuni încinși, fosta prezentatoare de televiziune declara la ”Star Matinal” că ”numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile și când va fi lămurită pe deplin”. Timpul le-a rezolvat pe toate, iar Crăciunul, magia lui ori faptul că unul dintre ei a lăsat garda jos i-a adus din nou împreună, alături de Isabela, rodul iubirii lor.

Marius Elisei, primele declarații după împăcarea cu Oana Roman. De ce a acceptat să se întoarcă acasă
Oana Roman, Marius Elisei și fetița lor, Isabela

De altfel, Marius a fost prezent în viața fetiței și după ce s-a mutat la părinții lui. Partea de adevăr a Oanei o știm, vedeta TV expunându-și varianta pe sticlă, fiind invitată să vorbească despre acest subiect la mai multe televiziuni. După ceva timp de așteptare, și Marius Elisei și-a spus povestea, la Antena 1.

”Mai este până ajung la cheia inimii”

„Mai avem până la 100%. Mai este până ajung la cheia inimii. Nici părinţii mei şi nici ai ei nu au spus nimic. Nu este cazul la noi să intervină părinţii”, a spus Marius Elisei.

„Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a mai declarat bărbatul, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI