Scandal uriaş între mama Elodiei Ghinescu şi cuscra ei. Ce a putut să spună despre mama lui Cristian Cioacă (exclusiv)

Scandal uriaş între mama Elodiei Ghinescu şi cuscra ei. Ce a putut să spună despre mama lui Cristian Cioacă (exclusiv)
Mama Elodiei nu si-a mai vazut nepotul de ani buni

E scandal de proporții între mama lui Cristian Cioacă și mama Elodiei Ghinescu. Cele două femei sunt la cuțite.

Război între mama Elodiei Ghinescu și mama lui Cristian Cioacă

Mama lui Cristian Cioacă susține că Elodia Ghinescu trăiește și că stă ascunsă doar pentru a se putea răzbuna pe fiul său.

Mama Elodiei a mărturisit că femeia spune numai aiureli și că nu vrea să audă de ea.

“Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar, credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a declarat ea. Aceleași lucruri le spune și vecinilor ei din satul în care locuiește.

Emilia Ghinescu îi aduce acuzații dure cuscrei sale, cu care se află într-un război de când Elodia a dispărut.

”Am aflat că mama lui Cristian Cioacă ar avea probleme și că ia pastile pentru cap, de ceva vreme. O visa noaptea că Elodia trăiește. Să îi fie rușine că n-a venit măcar o dată la tribunal, în cei șapte ani de proces, de rușine ce a făcut fiul ei!”, ne-a declarat, cu tristețe, Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cristian Cioacă o înșela pe Elodia

Emilia Ghinescu a făcut și alte declarații șocante despre mama lui Cristian Cioacă. Ea a vorbit despre faptul că ginerele ei o înșela pe Elodia.

”Pe vremea când trăia Elodia, mama lui îi găsea amante prin Pitești și de aici s-a stricat și casa lor. Înainte de a muri Elodia, cu trei zile, mi-a spus mama lui Cristi că urmează să primească fata mea o mamă de bătaie. Toate au ajuns aici din cauza mamei lui, ea îl influența pe Cioacă și uite ce s-a întâmplat. Plus că, probabil, în seara crimei, era și beat”, spunea Emilia, în alt interviu pentru impact.ro.

Elodia Ghinescu a fost dată dispărută pe 29 august 2007, iar Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare în 2014, pentru lovituri cauzatoare de moarte, la 15 ani și 8 ani.

Acum, Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă este crescut de sora polițistului. Mama Elodiei nu l-a mai văzut de ani de zile și spune că nu își va ierta niciodată ginerele.

”Să îl ierte diavolul, când ajunge pe lumea cealaltă, nu eu. Pentru mine, omul acesta nu există, pentru mine este un criminal, nu îl iert niciodată, neam de neamul lui nu o să îl ierte. Cum să omori un om, mie îmi e milă de orice vietate, nu o omor. Eu nici un șarpe nu aș ucide, are și el viața lui. Cine sunt eu, ca să îi iau zilele?”, spunea femeia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI