Ce s-a întâmplat cu mama lui Cristian Cioacă după tot scandalul. Ce face femeia acum

Ce s-a întâmplat cu mama lui Cristian Cioacă după tot scandalul. Ce face femeia acum
Ce s-a întâmplat cu mama lui Cristian Cioacă după tot scandalul cu Elodia

Cristian Cioacă a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu.

Polițistul a lăsat-o în urmă pe mama lui, care locuiește într-un sat din județul Argeș, la 35 de kilometri de Pitești.

Ce se întâmplă cu mama lui Cristian Cioacă

Femeia a rămas singură când fiul ei, polițistul Cristian Cioacă a fost găsit vinovat de moartea Elodiei Ghninescu.

Elodia a dispărut în 29 august 2007, însă trupul ei nu a fost găsit niciodată. Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare pentru uciderea ei pentru 15 ani și 8 luni.

El a fost închis în 2014 și trrbuie să execute măcar trei sferturi din pedeapsă.

”Ar veni undeva la 11 ani şi 9 luni de închisoare. Fiind condamnat definitiv în anul 2014, bineînţeles că la ceea ce a executat se mai scad zilele pe care dumnealui le-a lucrat, a făcut diferite cursuri, a participat la diferite activităţi, arestul preventiv pe care dumnealui l-a executat anterior momentului condamnării definitive”, a declarat la începutul acestui an Crina Radu, avocatul familiei Ghinescu.

Elodia și Cristian Cioacă au împreună un copil. Patrick a rămas în grija rudelor polițistului. El are 15 ani și este crescut de Ana Maria, sora lui Cioacă. Femeia a cerut în instanță schimbarea numelui de familie a lui Patrick.

Familia polițistului a avut parte de momente dificile, când tatăl lui Cristian Cioacă a murit la 62 de ani, de cancer laringian.

Mama lui Cristian Cioacă a rămas singură. Ea a fost cea care l-a crescut în primii ani pe Patrick. Ea declara că Elodia este în viață și probabil vrea să se răzbune pe fiul ei.

“Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă, şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a declarat în presa locală mama lui Cristian Cioacă.

Femeia a rămas singură

Acum, femeia își duce traiul în satul Uda. Fiica ei o vizitează constant și o ajută cu tot ce poate.

”Chiar acum câteva zile am vorbit cu ea. E bine, e pensionară, o vizitează mereu fata ei, normal că o ajută cu de toate. Stă singură, are grijă de livadă, avea și niște stupi la un moment dat.

Ea provine dintr-o familie muncitoare, se descurcă singură, nu are nevoie de ajutorul nimănui. Cât despre Covid, la noi în sat nu e nici un caz acum și nici nu a fost.

Suntem vreo 2000 de locuitori, dar avem grijă cum trebuie, plus că s-a făcut și multă țuică și ne descurcăm și mai bine”, a povestit edilul din satul în care locuiește femeia, pentru Fanatik.

Urmăriți Playtech.ro și pe