Scandal uriaș în TVR după medaliile de aur ale lui David Popovici. Reacția furibundă a unui angajat

Scandal uriaș în TVR după medaliile de aur ale lui David Popovici. Reacția furibundă a unui angajat
Scandal TVR după medaliile câștigate de David Popovici.

Scandal uriaș în TVR! Noul record adus azi în prim-plan de David Popovici a făcut vâlvă în interiorul postului celebru de TV. Mai exact, Televiziunea Română a transmis Europenele de la Roma, dar nu a avut buget pentru a trimite și jurnaliști la fața locului. ,,Sunteţi nişte „manageri” iscusiţi. Sincere felicitări. Milioane de români NU vor avea reacţii după acest rezultat fabulos”, a scris un angajat al trustului pe pagina sa personală de Facebook. Românii care au luat la cunoștință asta au rămas fără cuvinte.

Scandal TVR după aurul câștigat de David Popovici: ce s-a întâmplat?

Recordul nou cu care ne-a surprins David Popovici și azi aduce un scandal la TVR. Televiziunea Română a transmis Europenele de la Roma, însă nu a avut buget şi pentru a trimite jurnalişti la faţa locului. Tânărul de 17 ani a demonstrat din nou că nu există limite. Cu toate astea, TVR nu a avut bani pentru a trimite jurnaliști în Italia.

Decizia aceasta a atras critici uriașe. Un angajat al trustului a subliniat că nimeni nu a făcut posibilă deplasarea unei echipe TVR la Campionatele Europene de Natație. Mai exact, Tudor Furdui a susținut că poate postul a crezut că a făcut o economie majoră instituției prin gestul acesta. Mai mult decât atât, românii nu se vor putea bucura de reacții după reușita incredibilă a sportivului nostru.

,,Milioane de români NU vor avea reacţii după acest rezultat fabulos pentru România”

„Doresc să-i felicit pe cei care NU au aprobat deplasarea unei echipe TVR (formată din 2 persoane) la C.E. de Nataţie de la Roma, acolo unde David Popovici a ieşit campion european spulberând recordul mondial! Aţi făcut o economie majoră instituţiei.

Milioane de români NU vor avea reacţii după acest rezultat fabulos pentru România. Sunteţi nişte „manageri” iscusiţi. Sincere felicitări”, a scris Tudor Furdui, angajat al TVR, pe contul personal de Facebook.

Cine s-a opus din motive financiare?

Cel care s-ar fi opus din motive financiare a fost Dan Turturică, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune, arată gsp.ro.

Postul întâmpină probleme și la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen pentru că nu are comentator la fața locului, ci doar un reporter și un cameraman.

Mai mult decât atât, transmisiunea probei de 100 de metri liber de la Campionatele Europene a fost bruiată în cursul zilei de sâmbătă, iar comentariul lui Catrinel Oprișiu „s-a transformat într-o bolboroseală caraghioasă, dar enervantă, moment de mare frustrare, moment penibil pentru Radiodifuziunea Română“, notează Libertatea.