Scandal uriaş în showbiz. Cine sunt cântăreţii care au ajuns la cuţite din cauza banilor: ”Tremur de nervi și de supărare”

Scandal uriaş în showbiz. Cine sunt cântăreţii care au ajuns la cuţite din cauza banilor: ”Tremur de nervi și de supărare”
Scandal șocant între vedete! De la ce a pornit totul

Un nou scandal din showbiz-ul românesc a șocat fanii. Banii fac multe persoane să se certe chiar și cu rudele, dar nimeni nu se aștepta să se ajungă la un conflict uriaș în care sunt implicați doi artiști ce își aruncă vorbe grele.

Situație fără precedent. Ce vedete se ceartă după ce nu s-au înțeles în privința banilor

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au avut o prietenie frumoasă, dar acum nici vorbă de așa ceva. Cei doi nu se mai înțeleg deloc, așa că își aruncă fel și fel de reproșuri și replici acide ori de câte ori au ocazia de a se certa.

Cei doi cântăreți au decis să pună capăt prieteniei lor după ce nu s-au înțeles la bani. Totul a pornit după ce Georgiana Lobonț a acuzat-o pe nașa copiilor săi de faptul că i-ar fi furat ideile pentru viitorul colaj de muzică de petrecere, iar Armin Nicioară nu s-a putut abține și a intervenit.

Celebrul saxofonist a intrat în conflictelor cântărețelor și a discutat despre colaborările scurte pe care le-a avut cu ele. Acesta a acuzat-o pe Georgiana Lobonț că nu i-ar fi oferit bani, deși ea a avut doar de profitat de pe urma colaborării.

„Eu am colaborat cu amândouă, au fost momente frumoase, dar a venit și răul. Pot să intervin acum și eu în această situație.

Vreau să o întreb eu când îmi primesc banii pe colaborările cu ea? La prima piesă ți-am lăsat ție toate veniturile.

Tremur de nervi și de supărare de două săptămâni, adică de doi ani. Ai venit la mine în casă și bărbatul tău a zis că tu nu mai suporți să apară și Claudia cu noi în videoclip.

Eu am avut frăție cu voi, nu trebuia să se ajungă aici, trebuia să împărțim totul, nu după ce v-ați văzut cu banii să zici că n-ai nevoie să faci melodii cu noi.” a spus Armin Nicoară într-o emisiune tv.

Ce a transmis Georgiana Lobonț. Ce înțelegere a existat între ea și Armin Nicoară

Totuși, Georgiana Lobonț și-a dorit să lămurească totul și să nu se implice în scandal, explicând că a existat o înțelegere cu privire la sumele de bani între ea și Armin Nicoară în momentul în care s-a lansat melodia.

„E o piesă pe care am lansat-o împreună și înțelegerea a fost să postăm o piesă la mine pe canalul de YouTube, una la el și tot așa, ca fiecare să-și ia banii .” a spus vedeta.

Urmăriți Playtech.ro și pe