Scandal uriaș după finala iUmor, sezonul 8. “Este prieten cu regizorul și Bendeac”

Scandal uriaș după finala iUmor, sezonul 8. “Este prieten cu regizorul și Bendeac”
Scandal uriaș după finala iUmor, sezonul 8. “Este prieten cu regizorul și Bendeac”

E scandal uriaș după finala iUmor, sezonul 8, pe care concurentul Edi Vacariu a câștigat-o sâmbătă, 6 iunie 2020. El a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 20.000 de euro.

Scandal după finala iUmor

Pe pagina de Facebook a emisiunii iUmor au apărut multe mesaje, după marea finală a sezonului 8 a emsiunii. Majoritatea mesajelor nu contestă marele câștigător, pe Edi Vacariu, care a fost desemnat favoritul publicului, în urma numărului de voturi obținut. Astfel, internauții au afirmat pe pagina de socializare că prestația lui Edi Vacariu a fost una ”slabă” și că ”nu merita” să câștige el marele premiu.

”Sincer nu merita sa câștige e slab fata de mulți concurenți” sau ”Nu merita sa câștige e slab fata de mulți concurenți, oricum juriul acestui show a cam luat-o razna, au început practic sa certe concurenții”, spun internauții.

Mai mult decât atât, internauții au catalogat întreaga finală desfășurată ieri drept una ”slabă”. ”Foarte slabă finala. Slab pregătiți de data aceasta concurenții. Îmi pare rău. Mă așteptam la mai mult”, este unul dintre mesajele pe Facebook a paginii iUmor.

”E prieten cu Bendeac”

Într-un alt mesaj se ”deslușește” și ”misterul” câștigului lui Edi Vacariu: ”Doar este prieten cu regizorul și cu Bendeac acest băiat”, mai spun internauții.

În finala sezonului 8 a emisiunii iUmor, telespectatorii s-au putut delecta cu numere de stand-up comedy, contorsionism, chiar și dresură de câini. Însă nu toți cei 11 i-au convins pe jurați pentru a intra la votul final al publicului. Edi Vacariu s-a dovedit a fi și concurentul preferat al celor de acasă. Tânărul a precizat că își dorește ca acesta să fie începutul carierei sale de comediant.

Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandã, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu au fost cei desemnați prin votul publicului câștigătorii fiecărei ediții din acest sezon cu numărul 8. Lor li s-au adaugat și Petre Dănuț Irinel, care a câștigat semifinala din acest sezon și care a primit șansa de a-și încerca norocul în finala de sâmbătă, 6 iunie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI