Cine a câștigat finala iUmor, sezonul 8, la Antena 1. Câți bani a primit câștigătorul

Cine a câștigat finala iUmor, sezonul 8, la Antena 1. Câți bani a primit câștigătorul
Cine a câștigat finala iUmor, sezonul 8, la Antena 1. Câți bani a primit câștigătorul

Zece concurenți desemnați câștigătorii fiecărei ediții din cel de-al optulea sezon al emisiunii iUmor și câștigătorul semfinalei au luptat sâmbăta în marea finală iUmor. În urma votului din partea publicului, Edi Vacariu a fost declarat câştigător şi a obținut premiul de 20.000 de euro și un pare plus de popularitate.

Cine a câștigat finala iUmor, sezonul 8

În finala sezonului 8 a emisiunii iUmor, telespectatorii au putut vedea numere de stand-up comedy, contorsionism, chiar și dresură de câini Însă nu toți cei 11 i-au convins pe jurați pentru a intra la votul final al publicului, dar Edi Vacariu s-a dovedit a fi și preferatul celor de acasă. Tânărul a precizat că își dorește ca acesta să fie începutul carierei sale de comediant.

Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandã, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu au fost cei desemnați prin votul publicului câștigătorii fiecărei ediții din acest sezon. Lor li s-au adaugat și Petre Dănuț Irinel, care a câștigat semifinala din acest sezon. Acesta a primit șansa de a-și încerca norocul în finala de sâmbătă, 6 iunie.

Trei concurenți și-au prezentat numerele prin videoconferință

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, trei dintre concurenți nu au putut veni în România, astfel că aceștia și-au prezentat numerele prin videoconferință.

Telespectatorii și-au putea vota concurentul preferat într-un interval de 20 de minute. Votul s-a făcut prin SMS la numărul 1313, valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din România. Dacă în audiții concurenții aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în marea finală, concurenții au fost nevoiți să îi convingă pe toți trei jurați, altfel sunt eliminați.

Publicul a decis soarta finalului și iată că Eduard Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor! Acesta a câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI