Scandal monstru la finala Chefi la Cuțite. Nu s-a mai întâmplat așa ceva niciodată în cele 9 sezoane

Scandal monstru la finala Chefi la Cuțite. Nu s-a mai întâmplat așa ceva niciodată în cele 9 sezoane
Scandal uriaș la Chefi la cuțite! Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Scandalul atinge cote maxime la Chefi la cuțite! Niciodată în cele 9 sezoane nu s-a mai întâmplat așa ceva. În timp ce finaliștii au fost anunțați, se pare că această veste a venit ca un fulger pentru alte persoane ce nu au putut să accepte ce se întâmplă în platoul show-ului culinar.

Scandal uriaș. Ce s-a întâmplat la Chefi la cuțite și de unde a pornit totul

În finală au ajuns Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei și cei trei se vor lupta pentru uriașul premiu oferit în cadrul emisiunii de la Antena 1. Totuși, nu toată lumea a primit vestea cu bucurie. Un scandal uriaș s-a iscat ce are legătură chiar cu fetele ce au ajuns atât de departe în show.

Semifinalistul Ștefan Borleanu, concurentul ce a primit cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu, și-a exprimat dezamăgirea după ce a aflat cine a ajuns în finală. Acesta a fost de părere că doar Cătălin Amarandei trebuia să intre în proba de foc ce îi va aduce sau nu premiul cel mare, dar, în schimb, Narcisa Birjaru și Elena Matei nu își merită locul primit.

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în finală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și care au făcut farfurii mișto.”, a transmis Ștefan Borleanu.

Replica finalistelor nu a întârziat să apară: ‘Nu e bine să judeci oamenii’

Bineînțeles, reacția tranșantă a concurentului nu a scăpat fără replică din partea finalistelor. Concurentele au fost vizibil afectate după ce au aflat părerea lui Ștefan Borleanu, dar Narcisa Birjaru a preferat să spună că preparatele ei au fost notate de către jurații ce au apreciat foarte mult farfuriile sale. În schimb, Elena Matei nu s-a putut abține și a plâns de nervi, explicând că nimeni nu i-a oferit vreo șansă încă de când a ajuns în competiție.

„Chefii știu mai bine, chefii au gustat mâncarea mea. Dacă unii oameni sunt supărați sau frustrați că sunt eu aici nu e vina mea, nu eu m-am dus și mi-am dat note singură. Când am fost la individuale am mai avut mici ajutoare, dar dacă înțelegi niște lucruri faci niște lucruri în farfurie, dacă nu le înțelegi te duci acasă și la revedere.”, a declarat Narcisa Birjaru.

„Toată lumea m-a subestimat și nimeni nu mi-a dat nicio șansă. Acum când îi auzi că mai spun și că nu merit mă enervează rău de tot, dar toți nervii ăștia mă motivează mai mult să câștig, numai să le arăt că nu e bine să judeci oamenii dacă nu-i cunoști.”, a spus și Elena Matei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI