Scandal mare între Grigore Leşe, Niculina Stoican şi Cornelia Rednic. Care e mărul discordiei (exclusiv)

Scandal mare între Grigore Leşe, Niculina Stoican şi Cornelia Rednic. Care e mărul discordiei (exclusiv)
Situație fără precedent între Grigore Leșe, Niculina Stoican și Cornelia Rednic. De la ce a pornit scandalul

Tensiunea atinge cote de proporții uriașe între Grigore Leșe, Niculina Stoican și Cornelia Rednic! Încă de când aceștia au acceptat provocarea și au decis să apară ca jurați în emisiunea ‘Vedeta populară’ de la TVR 1, se pare că a început un scandal la care nu se aștepta nimeni.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Grigore Leșe, Niculina Stoican și Cornelia Rednic

Grigore Leșe, Niculina Stoican și Cornelia Rednic fac parte din juriul show-ului de la TVR 1, dar cei trei nu se înțeleg așa de bine cum credea toată lumea. Încă de când o concurentă nu a demonstrat că este o adevărată stea pe scenă în semifinală, între cei trei jurați cearta a izbucnit. Niculina Stoican și Cornelia Rednic i-au reproșat interpretului că nu s-ar fi comportat așa cum trebuie.

”Era o chestiune legată de folclorul unguresc şi am vrut să văd dacă acel concurent mai ştie şi alte lucruri. Sunt doctor în muzică şi am această înclinare de a încerca să aflu cât mai multe lucruri.

Colegele mele de juriu mi-au reproşat că aş fi fost răutăcios cu unul dintre concurenţi. Dar nu consider că a fost vorba despre aşa ceva. Era o chestiune legată de folclorul unguresc şi am vrut să văd dacă respectiva mai ştie şi alte lucruri. Eu sunt doctor în muzică şi am această înclinare de a încerca să aflu cât mai multe lucruri.

Mă gândesc că poate ăsta e şi motivul pentru care colaborez la această emisiune, fiindcă mă consider un om de specialitate, iar de la asemenea oameni poţi afla de multe ori lucruri foarte interesante.”, a declarat Grigore Leșe în exclusivitate pentru Impact.

Grigore Leșe nu s-a mai putut abține: ‘Spun lucrurilor pe nume’

De asemenea, Grigore Leșe nu este supărat pe colegele sale pentru situația bizară ce s-a produs în platoul show-ului. Acesta recunoaște că într-o emisiune mai au loc și dispute, spre bucuria telespectatorilor ce vor să observe naturalețea juraților puși în situații limită.

„Uneori mai comentez, alteori mă enervez, fiindcă spun lucrurilor pe nume. Vreau să am mereu verticalitatea lucrului şi dacă tot sunt acolo încerc să ajut, cum mă pricep mai bine. Emisiunea de anul acesta mi s-a părut uşor diferită, după plecarea lui Mircea Dinescu. Parcă ne-am fi căutat puţin. Disputa noastră s-a bucurat de audienţă, dar într-un show se întâmplă multe lucruri. Cred că în toamnă ne vom aşeza iar la locul nostru!”, ne-a mai spus acesta, în exclusivitate.

Răspunsul Niculinei Stoican: ‘E bine să avem opinii diferite’

Niculina Stoican nu a stat foarte mult pe gânduri și a vorbit despre scandalul iscat între jurații de la ‘Vedeta Populară’, explicând că nu este supărată pentru faptul că se mai nasc controverse din când în când. Cunoscuta interpretă se bucură de aceste situații tensionate ce demonstrează că emisiunea este una de bună calitate.

„Indiferent de opiniile juraţiilor, care nasc sau nu contradicţii, ceea ce contează sunt notele. Ele indică o situaţie obiectivă. Diferenţele dintre noi se nasc de dragul calităţii emisiunii, a folclorului, nu din alte considerente. Iar eu cred că într-o lume sănătoasă, e bine să avem opinii diferite, fiindcă asta arată că suntem naturali, că suntem fireşti!”, a transmis Niculina Stoican pentru Impact.

Ce spune Iuliana Tudor despre scandalul dintre jurați

Situația nu a scăpat neobservată de gazda show-ului, Iuliana Tudor. Aceasta s-a decis să vorbească despre scandalul pe care l-au observat telespectatorii, dezvăluind că asemenea discuții sunt normale într-o emisiune. Totuși, aceasta încearcă să aibă grijă ca orice fel de controversă să nu atingă cote maxime.

„Am avut şi situaţii controversate şi într-un fel e firesc într-un asemenea show. Se mai cearta domnul Leşe cu doamna Elise Stan, mai intervine Niculina Stoican. Ei au păreri diferite, sunt personalităţi diferite şi foarte puternice. Responsabilitatea mea, ca producător, este să mediez astfel de situaţii şi să pun punctul pe „i” dacă lucrurile degenerează. Pentru că se mai întâmplă şi lucrul acesta. Dar am învăţat cumva să ne reechilibrăm, unii cu alţii, în aşa fel încât să câştige show-ul, dar şi cel mai bun concurent, întotdeauna.”, a declarat Iuliana Tudor.

Urmăriți Playtech.ro și pe