Scandal în lumea manelelor. Dani Mocanu îl desființează pe Florin Salam, ce înregistrare a apărut

Scandal în lumea manelelor. Dani Mocanu îl desființează pe Florin Salam, ce înregistrare a apărut
Scandal în lumea manelelor.

Un video în care Dani Mocanu vorbește urât la adresa lui Florin Salam a stârnit iar scandal în lumea manelelor. Astfel, manelistul Dani Mocanu a fost înregistrat Bocioc, un interlop din Țăndărei, în timp ce ”îl vorbește de rău” pe Florin Salam.

De ce e scandal în lumea manelelor

Cei doi au discutat în online, iar Bocioc l-a acuzat pe Dani Mocanu că i-a raportat contul de Facebook pentru că-l ”desființase” într-un live anterior. Încercând să pară că nu se lasă intimidat de tonul interlopului, Dani Mocanu a făcut o remarcă mai deplasată și referitor la manelistul Florin Salam.

”Păi tu primești raport pe Facebook și mă întrebi pe mine și îmi vorbești pe nas, vere… Ce, ești nebun? Tu crezi că eu sunt lăutar d-ăsta ca Salam, care-și ia bătaie? Interesează-te mai bine de mine, trăiască-ți copiii…”, i-a spus Dani Mocanu lui Bocioc de la Țăndărei.

Bărbatul a pus momentul respectiv l-a pus pe TikTok, iar în scurt timp înregistrarea a devenit virală.

Înregistrarea a ajuns însă și la urechile lui Florin Salam, care atunci s-a enervat teribil când a auzit ce a spus Dani Mocanu la adresa lui. Ulterior, Dani Mocanu a făcut un live în care a dorit să lămurească situația, spunând că nu are nimic de împărțit cu Florin Salam și transmițându-le tuturor ”șmecherilor de pe Facebook” să renunțe, întrucât îi așteaptă la o confruntare face to face.

”E la modă în România să fii șmecher și interlop pe Facebook, cum a încercat băiatul ăsta. Că s-a intervenit după aia prin niște prieteni, și-a cerut scuze, și el și tatăl lui și familia lui…

Am făcut live-ul ăsta să nu creadă lumea că eu am lăsat ciocul mic în fața ăluia sau că am ceva cu Salam, că l-a băgat și pe omul ăla în discuție aiurea. Omul a tăiat filmarea, a decupat ce a vrut el, iar unde l-am luat eu puternic nu a pus.

Am auzit oameni întrebând: de când sunt lăutarii smardoi? În primul rând, eu nu sunt lăutar cap-coadă. Lăutari compleți sunt: Ștefan de la Bărbulești, Nicolae Guță, Florin Salam. Eu sunt jumătate lăutar și jumătate șmecher.

Toți șmecherii din România care mă respectă, îi respect și eu la rândul meu. Dar șmecherii de pe Facebook, mă jur pe ce vreți voi că-mi dau tricoul jos de pe mine și ne batem unde vreți voi. Eu, lăutar, vă arăt că vă bat!”, a spus Dani Mocanu.

Mircea Nebunu a aplanat scandalul

Dar situația între Dani Mocanu și Florin Salam a fost aplanată de Mircea Nebunu, liderul clanului sportivilor din Berceni, care, de asemenea, a intrevenit cu un live. El a declarat că a vorbit cu amândoi și că i-a împăcat.

”M-au sunat și Dani Mocanu și Salam. Nu e nimic adevărat, n-are nimic Dani Mocanu cu Salam. Salam e number one în treaba lui, iar Dani Mocanu, la fel, își face treaba, și el e numărul 1 în ce face el. Dani Mocanu a spus că n-are nimic și nu-și permite să aibă glume cu Salam, niciodată. Salam, la fel, îl iubește pe Dani Mocanu și-l apreciază pentru ce face.

S-a pus repede pe Tik-Tok și s-a distribuit prea repede. Iar Salam s-a supărat. A fost discuția aia și băiatul ăla a înregistrat și a pus ce a vrut… fratele meu… mi-a spus că a făcut o glumă, a pus ce a vrut. S-a împăcat toată lumea, e prietenie totală”, a declarat și Mircea Nebunu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI