Ce și-a putut tatua Dani Mocanu pe frunte. Fanii lui i-au dat like instant FOTO

Ce și-a putut tatua Dani Mocanu pe frunte. Fanii lui i-au dat like instant FOTO
Ce si-a putut tatua Dani Mocanu pe frunte

Dani Mocanu reușește încă o dată să își surprindă fanii cu gesturile sale inedite. Ce și-a tatuat controversatul artist direct pe frunte. Nimănui nu i-a venit să creadă. Fanii lui i-au dat like instant.

Ce și-a putut tatua Dani Mocanu pe frunte

Veste incredibilă pentru fanii lui Dani Mocanu. De când a avut probleme cu legea, celebrul artist de manele s-a pocăit și a găsit calea către divinitate. După ce s-a răzgândit și s-a reapucat din nou de muzică, Dani Mocanu a decis să le dea o lecție haterilor săi.

Inspirat din desenele rapperilor americani, manelistul a făcut un gest extrem și și-a tatuat cuvântul Jesus, (n.r – Iisus în engleză), semn că pentru el legătura cu Dumnezeu este cea mai importantă.

Tatuajul controversat de pe fruntea lui Dani Mocanu a fost făcut într-un loc extrem de vizibil, cu un font destul de mare, pentru ca oricine să-l poată vedea. Manelistul se consideră o persoană extrem de credincioasă și spune că are o legătură specială cu Divinitatea, indiferent de toate zvonurile apărute și de comentariile internauților.

De ce s-a apucat Dani Mocanu din nou de muzică

Asta nu e tot. Controversatul Dani Mocanu a luat decizia de a pune capăt tuturor zvonurilor și a dezvăluit motivul real pentru care s-a reapucat de muzică.

Conform spuselor sale, manelistul nu poate sta departe de muzică, despre care cântărețul spune că a devenit asemenea unui drog pentru el.

Chiar și așa, Dani Mocanu i-a asigurat pe internauți că dragostea lui pentru Dumnezeu este și rămâne infinită și că piesele pe care le are nu îi influențează într-un fel sau altul credința care predomină în sufletul și mintea lui.

„Am bani mulți de tot, mai mulți decât visam vreodată, dar nu mă pot arăta la adevărata mea valoare financiară, fiindcă am probleme cu poliția”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Ce acuzații grave au fost aduse la adresa lui Dani Mocanu

Dani Mocanu a fost nevoit să presteze muncă în folosul comunității preț de 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș sau Primăria Municipiului Pitești. Manelistul a mai fost condamnat la șase luni de închisoare prin instanță fiind acuzat de instigare la ură împotriv femeilor.

„Acuzațiile sunt de instigare la ură și violență împotriva femeii, numai că în momentul de față nu numai în România, la nivel mondival vorbim, nu a existat până acum un proces asemenator, să zic așa.

E un precedent. Și tocmai asta e întrebarea mea pentru doamna judecătoare, cu tot respectul față de dânsa, care a judecat cazul respectiv de la Pitești, nu mi se pare normal să creem un precedent și ăla să fie Dani Mocanu.

De ce? Pentru că e vorba de un act artistic. Asta ar însemna să luăm toți artiștii din România și să-i arestăm pentru operele pe care ei le creează. N-am dat în cap la nimeni, mie nu mi-e frică de pușcărie, pentru că mă duc la pușcărie ca la hotel”, a declarat Dani Mocanu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI